Ana sayfa Dizi Haberleri Tozluyaka tekrar bölümüyle bile birçok dizinin ilk bölümüyle yapamadığını yaptı!

Tozluyaka tekrar bölümüyle bile birçok dizinin ilk bölümüyle yapamadığını yaptı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bu sezonun en etkili işi Tozluyaka olacak gibi görünüyor. Fox TV dizisinin ikinci bölümü dün akşam yayınlandı. İkinci bölümle reytinglerde yükselişe geçen dizi tekrar bölümüyle dahi bu sezon yayına giren birçok dizinin ilk bölümüyle yapamadığını gerçekleştirdi.

Fox TV’de yayınlanan yaz dizisi Tozluyaka izleyiciyi şaşırtmaya devam ediyor. İlk bölümüyle reyting yarışına hızlı bir giriş yapan dizi ikinci bölümüyle yükselişe geçti. Tozluyaka, dün akşam yayınlanan ikinci bölümüyle reytingin zirvesine yerleşti. Ortalamanın biraz altındaki puanıyla, birçok iddialı yeni yapımı geride bıraktı. Tozluyaka’nın reytinglerini önümüzdeki günlerde daha da yükseltmesi bekleniyor.

Bu arada Tozluyaka çok ilginç bir başarıya da imza attı. Dizinin ikinci bölümünün tekrarı neredeyse ilk yayını kadar reyting alarak sıralamada üçüncü oldu. Dizinin tekrarı AB’de altıncı, ABC1’de de dördüncü oldu. Tozluyaka’nın tekrar bölümüyle elde ettiği rakam o kadar yüksek ki, birçok yeni ve iddialı dizinin ilk bölümünde elde ettiği reytinglerden daha yüksek. Bu durum Tozluyaka’nın ne kadar başarılı bir dizi olduğunu ortaya koyuyor.

Tozluyaka tekrar bölümüyle bile birçok dizinin ilk bölümüyle yapamadığını yaptı! 7

Tozluyaka sosyal medyada da büyük başarılara imza atıyor. Dizi dün akşam yayınlanan ikinci bölümüyle sosyal medyada en çok konuşulan yapım oldu. Tozluyaka hakkında gün boyunca 23 bin 200 paylaşım yapılırken rakibi Sevmek Zamanı hakkında yapılan paylaşım sayısı ise 15 bin 300’de kaldı. Tozluyaka YouTube’da da yedi günde 4,5 milyon kez izlendi.

ATV’nin yeni dizisinin ikinci bölümü hakkındaki yorumlar da çok iyiydi. İzleyen herkes dizinin çok hızlı ilerlediğini ve bu hızın kendilerini şaşırttığını dile getirdi. Özellikle “Katil kim” sorusu izleyicinin Tozluyaka’yla ilgili merakını iyice artırmış durumda. İzleyiciler Tozluyaka’nın ikinci bölümünde daha da iyi bir hikayeyle karşılarına çıktığını belirtirken hem dram hem gizem hem de gençlik dizisi olmasıyla bu yaza damga vuracağına dikkat çekiyorlar.