Ana sayfa Sosyal Medya Özel hayatı ile gündemde olmayı tercih etmeyen oyuncu Melisa Sözen’den şaşırtan paylaşım!

Özel hayatı ile gündemde olmayı tercih etmeyen oyuncu Melisa Sözen’den şaşırtan paylaşım!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Televizyon ekranlarına en son TV8’in final yapan dizisi Kırmızı Oda’da canlandırdığı ‘Alya’ karakteri ile gelen yetenekli oyuncu Melisa Sözen, bugüne kadar rol aldığı birçok projede performansıyla beğeni topladı.

Geniş bir hayran kitlesine de sahip olan oyuncu, magazinden uzak yaşantısıyla da dikkatleri çekiyor. Genellikle yer aldığı projelerle gündemde olan oyuncu, özel hayatını gözlerden uzakta yaşamayı tercih ediyor.

Yaklaşık 9 yıldır Mor ve Ötesi adlı müzik grubunun solisti Harun Tekin ile aşk yaşayan ünlü oyuncu, instagram hesabından yaptığı son paylaşımda sevgilisinin doğum gününü kutladı.

Özel hayatı ile gündemde olmayı tercih etmeyen oyuncu Melisa Sözen'den şaşırtan paylaşım! 8

Oyuncu paylaşımında; “Sevgilim, iyi ki doğdun. İyi olan, şefkatli olan, mutluluk veren her şey yanı başında olsun. Seni çok seviyorum” ifadelerine yer verdi.

Melisa Sözen’in paylaşımı hayranlarından da yoğun ilgi gördü. Melisa Sözen, geçtiğimiz aylarda muhabirlerin ‘evlilik’ ile ilgili sorularına yanıt vermişti. Ünlü oyuncu, “Biz çok mutluyuz böyle. Her şey yolunda gidiyor.

Özel hayatı ile gündemde olmayı tercih etmeyen oyuncu Melisa Sözen'den şaşırtan paylaşım! 9

Sizler doğal olarak soruyorsunuz ama biz şu an için böyle mutluyuz… İnsanlar evliyken de mutludur, evli değilken de mutludur. İki insanın ne kadar anlaştığı ve birlikteyken ne kadar huzurlu olduklarıyla alakalıdır bence” açıklamasıyla dikkat çekmişti.