Ana sayfa Dizi Haberleri TRT 1’in yeni dizisi Vuslat, imkansız bir aşk hikayesi!

TRT 1’in yeni dizisi Vuslat, imkansız bir aşk hikayesi!

tarafından ker_def

Diriliş Ertuğrul, Payitaht Abdülhamid, Mehmetçik Kutül Amare, Elimi Bırakma, Kalk Gidelim ve Ege’nin Hamsisi dizileriyle bu sezonun en hazırlıklı kanalı konumundaki TRT 1, reyting kaygısı yaşamadan dizilerine fırsat tanıyor.

Ancak TRT 1’in bu sezonki işleri bunlarla sınırlı değil.

Vatan gazetesi tv eleştirmeni Oya Doğan’a konuşan TRT 1 Kanal Koordinatörü Kurtuluş Zeydan, yeni projelerle ile ilgili açıklama yaptı.

Vuslat isimli dizinin sözleşmesinin yapıldığını ve hazırlıkların sürdüğünü anlatan Zeydan, dizinin bir imkansız aşk hikayesi olduğunu belirtti.

TRT 1’ın 3 yeni projesi de bu röportajda ortaya çıktı. Zeydan şu bilgileri verdi…

“Resmi olarak sözleşmesi yapılmış Vuslat diye bir işimiz var. Bir imkansız aşk hikayesi. Şu anda cast yapılıyor. Tozkopan adında bir çocuk aksiyon işimiz var. Problemler yaşayan 10 yaşında bir çocuğun okçulukla tanışıp bütün hayatının dönüştüğü bir hikaye. Hafta sonu yayınlayacağız ve prime time işi değil. İki tane de imzada olan işimiz var. Biri Halka, diğeri Sıfır Noktası.”

Senaryosunu Betül Yağsağan’ın yazdığı Vuslat dizinin başrolü için, son olarak Show TV ekranlarında yayınlanan Kalp Atışı dizisinde oynayan Gökhan Alkan ve Fox TV’de ekrana gelen ama ömrü kısa olan Bir Mucize Olsun dizisinde oynayan Furkan Palalı ile görüşüldüğü konuşulmakta.

Dizinin yönetmen koltuğunda ise 4N1K İlk Aşk’tan 12. bölümde ayrılacak olan Murat Onbul yapacak.