Ana sayfa Dizi Fragmanları TRT1’deki Kalk Gidelim fırtınası dinmeyecek!

TRT1’deki Kalk Gidelim fırtınası dinmeyecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Birçok dizi karantina süreci nedeniyle sezon finali yaptı. Çok az sayıda dizi ise izleyicilerinin isteklerine yanıt verdi ve çekimleri sürdürüyor. Yaz dizilerinin yanı sıra izleyicilerinden gelen talebi olumlu yanıtlayan Kalk Gidelim, TRT1 ekranında fırtına gibi esmeyi sürdürüyor.

Staff Film imzalı dizinin çekimlerine Haziran başı itibari ile Muğla’nın Yeşilyurt bölgesinde başladı. Karantina sürecinde Kalk Gidelim Eve formatı ile de yayınları durdurmayan TRT1 dizisi, yaz ayları boyunca da ekranda olmaya kararlı.

Kalk Gedelim oyuncuları keyifle yeni bölümlerin çekimlerini sürdürüyor. Cumartesi akşamları ise dizinin espri dolu yeni bölümleri hayranları ekran başına topluyor. Dizi yaz boyunca da yeni bölümleri ile ekranda olmayı sürdürecek.

Ufuk Özkan, Mehtap Bayri, Ayça Varlıer, Erkan Sever, Hayrettin gibi ünlü isimlerin buluştuğu dizinin 110. yeni bölümü de 11 Temmuz Cumartesi akşamı ekrandaki yerini alacak.

“Allah bu diziye Arka Sokaklar ömrü versin” diye sosyal medyada yorumlarda bulunan izleyiciler, yeni bölümlerden ve dizinin gitişatından son derece memnun.
İşte Kalk Gidelim dizisinin 110.bölümünden ilk görüntüler: