Ana sayfa TV Programları Enis Arıkan’ın Benimle Söyle yarışması ekrana veda ediyor!

Enis Arıkan’ın Benimle Söyle yarışması ekrana veda ediyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Enis Arıkan, Benimle Söyle isimli yarışmanın sunuculuğunu üstlenmeyi sürdürüyor. Oyuncu, Kanal D’de yayınlanan programın ilk döneminin ardından, ikinci dönemi Fox TV’de geçirdi.

Benimle Söyle yarışmasında 13. bölüm ise 11 Temmuz Cumartesi günü yayınlanacak ve bu bölüm aynı zamanda final olacak. Benimle Söyle final bölüm fragmanı da yayınlandı… Uzun yıllardır ekranda göremediğimiz Hande Subaşı, Benimle Söyle yarışmasının finalinde sahneye çıkacak ve şarkıları ile keyiflendirecek.

Yapımcılığını MEDYAPIM’ın üstlendiği, dünyanın en popüler şarkı yarışmalarından “All Together Now”, Türkiye’de “Benimle Söyle” adıyla FOX ekranlarında izleyiciyle buluştu.

“Benimle Söyle” şarkı yarışmasının sunuculuğunu Enis Arıkan üstlenirken, sürpriz isimler birbirinden değerli jüri üyelerine kaptanlık yaptı.

100 kişilik jüriden öne çıkan isimler ise şöyle; şarkıcı ve oyuncu Ayta Sözeri, Manga grubunun solisti Ferman Akgül, Kurtalan Ekspres’in kurucusu Ahmet Güvenç, Sattas grubunun solisti Orçun Sünear, duayen Türk müziği sanatçısı Melihat Gülses, gitarist Gür Akat, opera sanatçısı Cenk Bıyık, şarkıcı ve klip yönetmeni Metin Arolat, Dj Nikki Wild, operacı ikizler Sinem – Didem Balık, stilist Çiğdem Doğu, müzikal oyuncusu Nebi Birgi, piyanist Mine Mucur, türkücü Hüseyin Kağıt, Ankaralı Yasemin, müzik okulu yöneticisi ve TV programcısı Yelda Kırçuval, oyuncu ve müzisyen Cem Kılıç ve her biri farklı yetenek ve performanslara sahip olan şarkıcılar; Gülçin Ergül, Rojin, Nuri Harun Ateş, Can Oflaz, Seçil Gür, Ekin Su, rockçı imam Ahmet Muhsin Tüzer…