Ana sayfa Dizi Haberleri Elimi Bırakma ve Kalk Gidelim dizisi oyuncularının herkesi şaşırtan hali!

Elimi Bırakma ve Kalk Gidelim dizisi oyuncularının herkesi şaşırtan hali!

tarafından zk zk

‘Kırmızı Düdük’ isimli proje nedeniyle sokaklara çıkan TRT1’in dizi oyuncuları, trafikte karşılarına çıkan insanları öyle bir şaşırtmış ki çekimleri gerçek sanmışlar!

Kamu Spotu olarak yayınlanan çekimlerde yaşanan komik anları, Vatan Gazetesi’nden Oya Doğan, bakın nasıl anlatıyor:

“Çekimi gerçek sanmışlar

İçişleri Bakanlığı trafik kazalarının azaltılması ve farkındalık oluşturmak amacıyla yeni bir proje başlattı. Adı: Kırmızı Düdük. Dokuz günlük bayram tatili öncesi proje tanıtıldı. Bu projede çocuklar, araç kullanırken hata yapmaya kalkışan anne-babalarını düdük çalarak uyarıyor. Böylece hız yaptığında şoförü kendisine getirecek güçlü bir uyarıcı oluyor. TRT 1 bu projeye destek verdi. Proje; Ege’nin Hamsisi, Elimi Bırakma ve Kalk Gidelim dizilerinin oyuncularının rol aldığı farkındalık filmleriyle tanıtıldı.

Elimi Bırakma ve Kalk Gidelim dizisi oyuncularının herkesi şaşırtan hali! 7

Çekimler esnasında da komik anlar yaşanmış. Kalk Gidelim dizisinin başrol oyuncuları Erkan Sever ve Ayça Varlıer polis kostümü giyince ve çekimler esnasında çevirme yapınca vatandaşlar bunu gerçek sanarak duraklamaya başlamışlar. Yolda ciddi bir trafik olunca da bazı vatandaşlar çekimi polise ihbar etmiş. Olay yerine gelen polis memurları karşılarında Ayça Varlıer ve Erkan Sever’i şaşırmış. Ekibin “Kırmızı Düdük” projesine destek vermek için çekim yaptığını öğrenince polis memurları tebrik edip çekimi izlemişler. Çekimler keyifli geçer ama gerçekler acıdır. Bayram tatili dönüşü yollar çok kalabalık olacak. Malum bunu İstanbul’un bugün bomboş olmasından anlıyoruz. Lütfen dönüş yolunda çok ama çok dikkatli olun!”

KALK GİDELİM TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN