Ana sayfa Sosyal Medya atv final kararını verdi, iddialı diziye veda vakti yaklaştı!

atv final kararını verdi, iddialı diziye veda vakti yaklaştı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aralık ayı genelde performansı iyi olmayan yapımlara veda zamanıdır. Kanallar Ocak ayında yani yeni yılda yeni yapımlar ve yeni heyecanlarla izleyicileri tekrar kanallarına çekmeye çalışır. Atv’de yeni hazırladığı dizilerle yeni heyecan dalgaları oluşturdu.

Bu arada olan da Maria ile Mustafa dizisine oldu. Hilmi Cem İntepe ve Jessica May’in başrollerinde yer aldığı dizi, 17. bölümü ile final yapacak. Yani son iki bölüm kaldı… Dizinin final yapması aslında reyting sonuçlarına bakılırsa çok daha önceden gerçekleşebilirdi. Ancak atv, bu zamana kadar fırsat tanıdı…

Maria ile Mustafa dizisinin 20 Aralık Pazar akşamı yayınlanacak 16. bölümünden ikinci fragman ve detaylar da ortaya çıktı. Dizide Görkem’in yaptıklarının hesabını Mustafa sorabilecek mi? Dizi için son iki bölüm ve nasıl bir final yapacağını da izleyiciler merakla bekliyor. O yüzden de finalden önceki 16.bölümde birçok detay olacaktır. 27 Şubat Pazar akşamı ise 17.bölüm ile birlikte Maria ile Mustafa dizisine veda edilecek.

İşte dizinin 16. bölümünden 2.fragman ve özet bilgiler:

Görkem’in kumpası neticesinde Candemirlerin şirketine ait tırlarda uyuşturucu bulunmuş, Candemir erkekleri gözaltına alınmıştır. Bu kumpastan kurtulmaya çalışan Candemir ailesi, hiç beklemediği kötü bir sürprizle karşılaşır.

İtibarı zedelenen Kudret bu acıyla kalp krizi geçirir. Kudret hastaneden sağ salim çıkabilecek midir?
Mustafa Görkem’den şüphelenmeye başlamış, iz sürmektedir. Mustafa tam Görkem’e ulaşacakken Görkem’in yeni planı ne olacaktır?

Maria Görkem’i Nesrin’le beraber görür ve şüphelenmeye başlar. Ancak bu tanıklığın bedeli ağır olacaktır.