Ana sayfa Dizi Haberleri TRT1’in fenomen dizisi ‘Kalk Gidelim’ in başrol oyuncuları Muğla’yı birbirine kattı!

TRT1’in fenomen dizisi ‘Kalk Gidelim’ in başrol oyuncuları Muğla’yı birbirine kattı!

tarafından zk zk
Staff Film’in yapımcılığını üstlendiği Kalk Gidelim başrol oyuncuları Erkan Sever ve Ayça Varlıer; TRT 1 ve Emniyet Müdürlüğü’nün ortaklaşa yürüttüğü Kırmızı Düdük kampanyası için polis kılığına girince olanlar oldu.

Bayram tatili nedeniyle trafik kurallarına dikkat çekmek için hazırlanan kampanyanın çekimleri sırasında yoldan geçen vatandaşlar çeviriyi gerçek sanarak duraklamaya başladı. Yapılan ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri Kalk Gidelim ekibi karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

Ayça Varlıer ve Erkan Sever ile sohbet eden polisler ve vatandaşlar böyle önemli bir konuya dikkat çektikleri için ekibi tebrik edip çekimin eğlenceli sahnelerini izlemeye koyuldular.

TRT1'in fenomen dizisi ‘Kalk Gidelim’ in başrol oyuncuları Muğla’yı birbirine kattı! 8

Eyüp Üstün’ün yapımcılığını üstlendiği Kalk Gidelim dizisinin başrollerini Ufuk Özkan, Ayça Varlıer, Mehtap Bayrı, Erkan Sever ve Hayrettin paylaşırken dizide Beyazıt Gülercan, Nalan Okçuoğlu, Emin Gürsoy, Kerim Yağcı, Aslı Omağ, Füsun Kostak, Andrey Stan, İlayda Aydın, Ece Aydemir, Sena Çakır, Alper Saylık, Can Kıran, Alican Okumuş ve daha birçok başarılı oyuncu yer alıyor.

TRT1'in fenomen dizisi ‘Kalk Gidelim’ in başrol oyuncuları Muğla’yı birbirine kattı! 9