Ana sayfa Dizi Fragmanları TRT1’in Tövbeler Olsun dizisi kan kaybediyor!

TRT1’in Tövbeler Olsun dizisi kan kaybediyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazar akşamları TRT1 ekranlarında yayınlanmakta olan Tövbeler Olsun dizisinin, bir ara reytinglerde iyi çıkışlar yapmasının ardından dün yayınlanan 23. bölüm reytinglerinin düşük gelmesi düşündürücüydü. Dizide Erkan Can, Güven Kıraç ve İpek Yazıcıoğlu başrollerde bulunuyor. Ayrıca zaman zaman ünlü isimler de rol alarak renk katıyor.

Son olarak Çiğdem Tunç’un Asena isimli bir modacı karakteri ile konuk olduğu Tövbeler Olsun dizisinin absürt komedi yönünü sevenler çok. Dizinin kemik bir izleyici kitlesi var ama, reytinglerin yüksek gelmesini sağlayacak kadar yoğun bir izleyici yok. Düşmeye başlayan Tövbeler Olsun reytingleri, TRT1’in yeni dizileri nedeniyle bir riski de beraberinde getiriyor.

TRT1 ekranlarında yakında yayınlanacak olan yeni diziler için bazı yapımların veda etmesi gerekecek. TRT1 ekranındaki diğer diziler arasında bir tek Tövbeler Olsun, bu kadar düşük oranlar elde ediyor ve yayından kaldırılma riski de barındırıyor. Eskiden kamu yayıncısı reytingleri çok önemsemezdi ama son dönemde çok iyi reyting getiren diziler yaptıran TRT1, özel kanalların da önüne geçmek için artık sonuçları daha da çok önemsemeye başladı.

Tövbeler Olsun dizisinin 24. bölümü ise 31 Ocak Pazar akşamı yayınlanacak. Yine eğlenceli anların yaşanacağı dizinin yeni bölümünden ilk fragmanı videoda izleyebilirsiniz.