Ana sayfa Dizi Haberleri TRT’nin iddialı projesi Gönül Dağı’nın oyuncuları belli oldu… İşte o kadro…

TRT’nin iddialı projesi Gönül Dağı’nın oyuncuları belli oldu… İşte o kadro…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT yeni sezonda dönem dizilerinin yanı sıra hikayeleriyle farklı ve iddialı diğer projeleriyle de dikkat çekiyor. Bir süredir hazırlıkları devam eden Gönül Dağı dizisi de bu projelerden bir tanesi. Genç oyuncu Berk Atan’ın dizide oynayacağı bir süre önce ortaya çıkmıştı. Daha sonra partnerini de Gülsüm Ali İlhan’ın oynayacağı belli oldu.

Dizinin kadrosunda genç isimlerin yanı sıra usta isimler de yer almakta. Köprü Film imzalı dizinin hikayesi Mustafa Çiftçi’nin hikayelerinden yola çıkılarak TRT için uyarlanmakta. Yönetmenliğini Yahya Samancı’nın yapacağı diziye yeni katılan isimler ise belli oldu.

Çekimleri Eskişehir Sivrihisar’da yapılacak olan dizinin oyuncu kadrosunu Gazeteci Birsen Altuntaş sosyal medya hesabından paylaştı. Berk Atan’ın Taner, Gülsüm Ali İlhan’ın Dilek karakterini oynayacağı dizide ayrıca Ecem Özkaya, Ferdi Sancar, Erdal Cindoruk, Ali Düşenkalkar, Yavuz Sepetçi, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Nuri Gökaşan, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk, Nazlı Pınar Kaya, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Çiğdem Aygün ve Şebnem Dilligil rol alacak.

Başarılı ve genç oyuncular arasında yer alan Berk Atan, ekranda son olarak Cennetin Gözyaşları dizisinde rol almıştı. Gülsüm Ali İlhan ise daha önce 2012 yılından beri çeşitli dizilerde rol almıştı.

TRT'nin iddialı projesi Gönül Dağı'nın oyuncuları belli oldu... İşte o kadro... 8

1993 doğumlu olan oyuncunun çocukluğu Bulgaristan’da geçmiş. Katıldığı yarışmada Ford Modeli seçilen ilhan, ilk olarak 2012 yılında Son Yaz Balkanlar 1912 isimli dizide rol aldı. Daha sonra Seddülbahir 32 Saat dizisinin ardından Hanım Köylü dizisinde oynadı. Diriliş Ertuğrul’da Aslıhan karakteriyle dikkat çeken oyuncu, son olarak Yüzleşme dizisinde de Ayşegül rolündeydi.

TRT'nin iddialı projesi Gönül Dağı'nın oyuncuları belli oldu... İşte o kadro... 9