Ana sayfa Sosyal Medya Doğduğun Ev Kaderindir’in Zeynep’i Demet Özdemir’in maskesi düştü!

Doğduğun Ev Kaderindir’in Zeynep’i Demet Özdemir’in maskesi düştü!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Erkenci Kuş dizisindeki Sanem karakteri hala hatıralarda olsa da yeni dizisi Doğduğun Ev Kaderindir’de oynayan Demet Özdemir, yeni sezon öncesi kendisine bakım yaptırıyor şu sıralar. Oyuncu, tv8’de yayınlanan ve İbrahim Çelikkol ile başrolünde oynadığı dizinin yeni sezonu için izleyenleri de meraklandırmakta.

Başlıktaki benzetme için ‘teşbihte hata olmaz’ diyerek Demet Özdemir’in yüzünün maskesinin çıkarılmasıyla ilgili yaptığı paylaşıma dikkat çekmek istedik aslında. Özdemir, bilindiği gibi sezon arasının ardından uzun bir tatil yapmıştı. Bodrum’a giden oyuncu, arkadaşları ile keyifli vakit geçirdi.

Sık sık sosyal medyadan da takipçileriyle bu anları paylaşan oyuncu, daha sonra ailesini de ziyaret edip onlarla da vakit geçirdikten sonra İstanbul’a geri döndü. Bir süredir evinde dinlenen oyuncu, aynı zamanda yeni sezon öncesi estetik merkezine giderek cildine bakım yaptırmayı da ihmal etmedi.

Ancak yüzüne yapılan maskeyi paylaşan Demet Özdemir’in bu paylaşımı biraz kafaları da karıştırmadı değil! Zira oyuncunun cilt güzelliği için maske yaptığı düşünüldü ama sonrasında yaptığı paylaşımdaki maskı görenleri şaşırttı. Esprili bir söylemle “Diğer yüzümü görmek istemezsiniz” diyerek maskın önünde poz veren oyuncunun bir proje için mi yoksa kendisi için mi maskesini çıkarttığı ise merak konusu oldu…

Doğduğun Ev Kaderindir'in Zeynep'i Demet Özdemir'in maskesi düştü! 8

Doğduğun Ev Kaderindir'in Zeynep'i Demet Özdemir'in maskesi düştü! 9