Ana sayfa Dizi Haberleri Tuba Büyüküstün çok üzülmüştü, o dizi görücüye çıktı ve herkes şoke oldu!

Tuba Büyüküstün çok üzülmüştü, o dizi görücüye çıktı ve herkes şoke oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Türk dizi ve sinema sektörünün yurt dışında en çok tanınan isimleri arasında ilk sıralarda yer alan Tuba Büyüküstün, yaz aylarında yaptığı bir açıklama ile herkesi şaşırtmıştı.

Netflix platformu için hazırlanan mini belgesel dizi Rise of Empires:Ottoman’da Mara Hatun karakterine hayat veren ünlü oyuncu, yaz aylarında çekimleri yapılan diziden ayrıldığı zaman çok üzülmüştü. Karakteri çok sevdiğini belirten Büyüküstün, kısa sürdüğü için de setten üzüntülü ayrıldığını açıklayarak dikkat çekmişti.

Büyüküstün’ün neden bu kadar çok üzüldüğü yeni ortaya çıktı. Rise of Empires: Ottoman mini belgesel dizisi, 24 Ocak’ta Netflix’te hayranları ile buluşacak. Dizinin fragmanı yayınlandı. Tüm Türk oyuncuların İngliizce olarak rollerini canlandırdıkları yapım dünya standartlarında bir görsellik sununca herkes Tuba Büyüküstün’ün aylar önce ne anlatmak istediğini daha iyi fark etti.

Büyüküstün de İngilizce’sini konuşturduğu dizide bir kez daha uluslararası bir star olduğunu adeta haykırıyordu. Twitter ortamında ünlü oyuncu hakkında övgü dolu ifadelerle birçok yorum yapıldı. Türkiye gündemine giren Büyüküstün, yeni dizisi ile övüldü.

İşte mini dizinin çok beğenilen fragmanı:

Osmanlı Sultanı II. Mehmet, Bizans’ın başkenti Konstantinopolis için bir sefere çıkar ve yeni bir çağ başlatır. 6 bölümden oluşan belgesel dizisi Rise of Empires: Ottoman, 24 Ocak’ta sadece Netflix’te.