Ana sayfa Dizi Haberleri Tuba Büyüküstün hakkında dizi karmaşasında son durum!

Tuba Büyüküstün hakkında dizi karmaşasında son durum!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün, en son Cesur ve Güzel dizisiyle ekranda boy göstermişti. Geçtiğimiz aylarda ise oyuncu Netflix için hazırlanan Ottoman Rising isimli 6 bölümlük belgesel dizi projesinde yer almıştı.

Tuba Büyüküstün’ün hayranları oyuncunun yeni sezonda ekranda olmasını çok istiyor. Ancak Büyüküstün hakkında çelişkili bilgiler gelmekteydi.

Oyuncunun Firuze dizisinde oynayacağı söylentileri de doğru çıkmadı. Ay Yapım imzalı proje için Büyüküstün ile hiç konuşulmamış.

Ünlü oyuncu ise artık bir dizide rol almak istiyor ve bu konuyu yakın çevresine bahsetmiş.

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, bugün köşe yazısında Büyüküstün’ün dizi meselesini kaleme aldı.

Oyuncunun ekrana dönmek istediği duyumunu aldığını belirten Koloğlu, Ay Yapım imzalı bir proje hazırlığı yönündeki hissiyatını da paylaştı.

Bir süredir dizilere ara verdiği için beklemede olan Ay Yapım’ın Büyüküstün için bir dizi hazırlığı yaptığını yönünde hissiyatını paylaşan Sina Koloğlu, “Şahsi görüşüm Ay Yapım, Büyüküstün’le bir proje yapacak. Bu altıncı his diyeyim. Bir not daha, Tuba Büyüküstün’ün artık bir dizide yer almak istediğini çevresine söylediğinin bilgisi de geldi” yorumunda bulundu.