Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai ve Kaderimin Oyunu dizilerinden sonra Akın Akınözü’nün yeni dizi kararı sevindirdi!

Hercai ve Kaderimin Oyunu dizilerinden sonra Akın Akınözü’nün yeni dizi kararı sevindirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Akın Akınözü, son yıllarda yer aldığı projelerdeki başarılı performansları ile hep göz önünde oldu. Sadece Türkiye’de değil, yurt dışında da geniş bir hayran kitlesine kavuşan oyuncu adına hem şansının yardım ettiğini hem de yeteneklerini başarılı şekilde kullandığını söyleyebiliriz.

Akın Akınözü, 2013 yılında Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisi ile başladığı kariyerinde, Arkadaşlar İyidir ve ardından da Payitaht Abdülhamid isimli dizilerde rol aldı. Ardından Aslan Ailem ve sonrasında da Hercai ve Kaderimin Oyunu dizileri ile uzun süredir çalışıyor.

Son 7 yıldır aralıksız bir şekilde projeden projeye geçen ve uzun süreler ekrana ara vermeyen bir isim olan Akın Akınözü’nün dinlenmeye de niyeti yok. Hercai dizisindeki 3 sezonluk maceranın ardından kısa bir süre ekrana ara verdikten sonra Kaderimin Oyunu ile bu sezon ekranda yer alan oyuncu, yeni dönem için de yine setlerde yer almayı arzu ediyor.

Akın Akınözü, yeni sezon için yeni diziler için görüşmeler yaptığını açıkladı. Oyuncunun yeniden ekrana dönme isteğinin bu kadar yüksek olması, bunca yıldır çalışan ve yorulan birisi olması nedeniyle de hayranları için sevindirici bir gelişme oldu.

Hercai ve Kaderimin Oyunu dizilerinden sonra Akın Akınözü'nün yeni dizi kararı sevindirdi! 7

Oyuncu, “Yaptığımız görüşmeler var. Kesinleşen bir şey yok” diyerek yeniden setlerde yer alacağını duyurdu. Yaptığı görüşmeler hakkında bilgi vermeyen oyuncu, sinema filmi veya dizi gibi bir tercihinin de olmadığını ifade etti.

Akın Akınözü, “Spesifik bir şey düşünmüyorum. Sınırlamıyorum, gelen projeler var, heyecanlandıran var” diye konuştu.

Oyuncunun kendisine gelen projelerden heyecan duyması da yakın zamanda yeniden ekrana dönme konusunda önünde bazı seçenekler olduğunu ifade etmiş oldu.