Ana sayfa Dizi Haberleri Tuba Büyüküstün ile Murat Boz’u buluşturan Zeytin Ağacı dizisinden beklenti yükseldi!

Tuba Büyüküstün ile Murat Boz’u buluşturan Zeytin Ağacı dizisinden beklenti yükseldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Netflix’te 28 Temmuz 2022 tarihinde yayınlanacağı duyurulan Zeytin Ağacı dizisini birçok izleyici Another Self ismiyle biliyor. Dizinin adı yayından önce değiştirildi ve etkili kadrosu ile dikkat çeken Zeytin Ağacı’nın fragmanları da ilgi görüyor.

Tuba Büyüküstün ile Murat Boz ikilisini başrolde buluşturan dizide ayrıca; Seda Bakan, Boncuk Yılmaz, Fırat Tanış, Rıza Kocaoğlu, Füsun Demirel, Serkan Altunorak ile Ali Bahadır Bahar rol alıyor… Zeytin Ağacı dizisini merakla bekleyenler Muraz Boz’un sözleriyle daha da heyecanlandı.

Dizide ünlü şarkıcının başrolde yer aldığının ortaya çıkması herkesi şaşırtmıştı. Neden Murat Boz’un tercih edildiği sorusu da çok soruldu. Ancak Murat Boz hayranları da oyunculuk performansını merakla bekliyor.

Yaz döneminde verdiği konserlerle dikkat çeken Murat Boz, “Zeytin Ağacı, 28 Temmuz’da yayınlanacak. Umarım beğenirsiniz, seyirci sever. Gerçekten çok eğlendik, çok keyif aldık. Çok değişik bir hikaye, umarım severler” diye konuştu.

Tuba Büyüküstün ile Murat Boz'u buluşturan Zeytin Ağacı dizisinden beklenti yükseldi! 7

Murat Boz, sette eğlenceli bir ortam olduğunu ifade ederken, hikayeye de vurgu yaparak, değişik bir hikayenin izleyicilerin karşısına çıkacağını belirterek heyecanı biraz daha artırdı.

Burcu Özberk ile de Rüyanda Görürsün isimli sinema filminde buluşmaya hazırlanan Murat Boz, yine başrolde yer alıyor.

Projeyi doğrulayan Murat Boz, çekimlerin de Eylül ayında yapılacağını ifade etti.