Ana sayfa Dizi Haberleri Tuba Büyüküstün, o diziye ‘evet’ dediğini yalanladı ama kapıyı da açık bıraktı!

Tuba Büyüküstün, o diziye ‘evet’ dediğini yalanladı ama kapıyı da açık bıraktı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – 2016-2017 sezonlarında yayınlanan Cesur ve Güzel isimli diziyle son kez ekranlara gelen Tuba Büyüküstün hayranlarını hem üzecek hem de umutlandıracak bir gelişme yaşandı. Oyuncu, Kıvanç Tatlıtuğ ile kamera karşısına geçtiği Cesur ve Güzel’in ardından televizyon ekranlarında yer almamış ama Netflix için çekilen ‘Rise Of Empires Ottoman’ isimli mini dizide oynamıştı.

Uzun süredir televizyon dizilerinden gelen teklifleri geri çeviren Büyüküstün ile ilgili çıkan bir haber, medyada hızla yayılırken, oyuncunun hayranları da televizyon dizilerine dönecek olmasından dolayı mutlu oldu.

Ancak Tuba Büyüküstün, medyada hızlıca yayılan bu haberler üzerine sosyal medya üzerinden bir açıklama yaparak doğru olmadığını yazdı.

Oyuncunun, bu sezona damgasını vuran Masumlar Apartmanı, Kırmızı Oda, Doğduğun Ev Kaderindir dizilerinin de yapımcısı olan OGM Pictures ile anlaştığı söylenmekteydi haberde.  Ayrıca bu dizilerin hikayesinin alındığı kitapları yazan ünlü psikiyatr Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun  kitabından uyarlanacak bir dizi olduğu da söylenmekteydi haberde.

Tuba Büyüküstün, instagram hesabının story bölümünden bu haberlere yanıt verdi. Oyuncu, anlaşmaya imza attığı şeklindeki bilgiyi “Henüz imza attığım bir proje yok” diyerek doğru olmadığını ifade ederken, aynı zamanda görüşmelerin sürdüğünü belirterek de takipçilerini umutlandırdı.

Büyüküstün’ün bahsedilen proje ile anlaşmadığı öğrenilse de bir dizi ile görüştüğü ve değerlendirdiği de anlaşıldı bu açıklamasından…

İşte o açıklama…

Tuba Büyüküstün, o diziye 'evet' dediğini yalanladı ama kapıyı da açık bıraktı! 7