Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Tuba Büyüküstün, o haberlere karşı çoktan gardını almış!

Tuba Büyüküstün, o haberlere karşı çoktan gardını almış!

tarafından zk zk

Son olarak Cesur ve Güzel dizisinde oynayan ve şu sıralar Netflix’in Ottoman Rising isimli Osmanlı belgeselinde rol alan ünlü Oyuncu Tuba Büyüküstün, sevgilisi Umut Evirgen ile bir mekandan çıkarken magazincilerle karşılaştı.

Büyüküstün, kendisine sorulan sorular arasında kimi dedikodu haberleriyle ilgili bir açıklama yaptı.

Mesleğine ilk başladığı zamanlarda bu tür haberlerin moralini bozduğunu söyleyen Büyüküstün, “Çünkü hiç bir yerinden, tek bir doğrusu olmadan, tamamen yalan bir hikaye üzerine kurulu haberler yapılıyordu. İnsanlar onları okuyordu. Senin yaşadığın hayat başka, olduğun kişi başka, kendin hakkında okuduğun şeyler başka. İnsan tabii ki ambele oluyor ve moralin bozuluyor” diye konuştu.

Tuba Büyüküstün, o haberlere karşı çoktan gardını almış! 7

Yıllar geçtikçe ve yanlış haberler medyada yer aldıkça duruma karşı bir yöntem geliştirdiğini söyleyen Tuba Büyüküstün, “Sizinle ilgili tamamen yanlış olan, insanların ilgisini çekmek için bir takım dedikodular yapılıyor. Bu çok moral bozucu ama bir süre sonra kendinizi korumayı öğreniyorsunuz. Her hayvan gibi, doğanın kanunu olarak kendinizi korumayı öğreniyorsunuz.Bir yöntem geliştiriyorsunuz” açıklamasını yaptı.

Genelde kameralardan kaçan Tuba Büyüküstün’ün bu samimi açıklamasının ardından “Çok duygusal bir konuşma oldu” yorumu da dikkat çekti.