Ana sayfa Dizi Haberleri Tuba Büyüküstün ve Kıvanç Tatlıtuğ’un yeni dizisinden son gelişmeler

Tuba Büyüküstün ve Kıvanç Tatlıtuğ’un yeni dizisinden son gelişmeler

tarafından ker_def

kıvanc-tatlıtuğ-tuba-büyüküstün

KIVANÇ TATLITUĞ’UN SİYAH BEYAZ’DAKİ YENİ ROLÜ NEDİR?
Yeni gelen bilgilere göre dizinin adı ve Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün’ün rolleri de netleşti. Uçankuş’un haberine göre; Adı “Siyah Beyaz” olacak dizide Tatlıtuğ, babası adına tetikçilik yapan acımasız, soğuk ve aşkla meşkle işi olmayan bir adam.

Tuba Büyüküstün’ün canlandıracağı rol ise son derece naif ve iyilik meleği. Bu iki karakterin buluşmasıyla büyük bir aşk yaşanacak, siyah ve beyaz buluşacak ve ortaya engellerle dolu bir dizi macera çıkacak.
Ancak son gelen haberlere göre senaryoda ciddi değişimler yaşanacak. Öte yandan Kıvanç Tatlıtuğ’un, yönetmen olarak Mehmet Ada Öztekin’le çalışmak istediği ancak yapımcının Ali Bilgin’le anlaşması üzerine yakışıklı oyuncunun önümüzdeki yıl Mehmet Ada Öztekin’le sinema filmi çekmeye karar verdiği konuşuluyor.

Büyüküstün son olarak “Kara Para Aşk” dizisinde Engin Akyürek’e kamera karşısına geçmişti. Ay Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği dizi, yeni sezonda ekrana gelecek. Tatlıtuğ’un partnerinin belli olmasının ardından yapım şirketi senaryo ve cast çalışmalarına da hız verdi.