Ana sayfa Dizi Haberleri Tuba Büyüküstün’e kavuşmaya son bir gün!

Tuba Büyüküstün’e kavuşmaya son bir gün!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – En son rol aldığı Sefirin Kızı dizisinden bu yana hayranlarının karşısına çıkmayan Tuba Büyüküstün kavuşmaya bir gün kaldı. Tuba Büyüküstün’ün hayranları nefesini tuttu, yarın Netflix’te yayınanacak olan Zeytin Ağacı için geri sayıma başladı.

Sadece Türkiye’de değil dünyada büyük bir hayran kitlesine sahip olan Tuba Büyüküstün’ü fanları çok özledi. Büyüküstün’den gelecek her haberle büyük heyecan yapan hayranları çok uzun zamandır ünlü oyuncunun yeni dizisi Zeytin Ağacı’nı bekliyordu. Bekleyiş nihayet sona eriyor. Zeytin Ağacı isimli dizi yarın Netflix’te yayınlanacak.

Çekimleri geçen yıl Ayvalık’ta gerçekleştirilen Zeytin Ağacı dizisinin oyuncu kadrosu bir hayli güçlü. Dizide Tuba Büyüküstün’ün yanı sıra Murat Boz, Seda Bakan, Fırat Tanış, Rıza Kocaoğlu, Boncuk Yılmaz, Serkan Altunorak ve Füsun Demirel rol alıyor.

Tuba Büyüküstün’e kavuşmaya son bir gün! 40

Sekiz bölümden oluşan dizinin konusu şöyle: Ada, Sevgi ve Leyla’nın üniversitede başlayan arkadaşlıkları yıllar içinde en zor zamanlarında bile onlara güç veren bir dostluğa dönüşmüştür. Ancak bu üç kadının aralarındaki güçlü bağ Sevgi’ye kanser teşhisi konduktan sonra en büyük sınavını verir.

Sevgi, Ada’nın istediği gibi hastaneye yatmak yerine bambaşka bir umudun peşinden gider. Sevgi’nin başlattığı bu arayış, sadece onun değil Ada ve Leyla’nın da yaşamında beklenmedik olaylara neden olur.

Yönetmenliğini Burcu Alptekin’in üstlendiği dizi çok uzun süredir özellikle Tuba Büyüküstün hayranları tarafından büyük bir merakla bekleniyordu. Zeytin Ağacı dizisinin Tuba Büyüküstün sayesinde sadece Türkiye’de değil diğer ülkelerde de büyük ilgi görmesi bekleniyor.