Ana sayfa Sosyal Medya Tuba Büyüküstün’ü çok duygulandıran hediye!

Tuba Büyüküstün’ü çok duygulandıran hediye!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Koronavirüs salgını döneminde yaptığı yayınlarla hayranlarını bilinçlendirmeye çaba harcayan Tuba Büyüküstün, büyük takdir kazandı. Türkiye’nin Batılı devletlerden daha iyi olan sağlık sistemini yurt dışındaki Türklerle konuşarak bir kez daha kanıtlayan Tuba Büyüküstün, ülkemizin güzelliklerini bir kez daha ortaya koymuştu.

Ünlü oyuncu, aynı zamanda çocukların eğitimi için de önemli çalışmalar yaptı. Bunlardan birisi de
Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) ile bir dönem yürüttüğü çabalar idi. Tuba Büyüküstün, eski anılarını yeniden tazeledi.

İki küçük çocuğun kendisine gönderdiği mesajları paylaşan oyuncu, yine iyilik yapmanın önemine işaret etti. Çocukların eğitimi için TEGV’nin önemli işler yaptığını belirten oyuncu, instagram hesabından aşağıdaki paylaşımı yaptı.

Büyüküstün, “Bakın sabah ne buldum… @tegv ile çalıştığımız dönemlerden iki güzel çocuktan bana hediye birer kutu kalem. Yazdıklarını okudum tekrar tekrar. O zamanlar biri beşinci, biri altıncı sınıfta olan bu güzel iki çocuk şimdi neredeler , ne yapıyorlar acaba? Yıllar sonra hala ve yine gözlerimin içine bakıyorlar.Hayal etmeye çalışıyorum. Her neredeler ise umarım çok mutlulardır, iyilerdir, keyiflilerdir. Tegv muhteşem şeyler yaptı, yapıyor. Gurur duymak böyle bir şey olsa gerek” diyerek yazdı.

Tuba Büyüküstün'ü çok duygulandıran hediye! 7