Ana sayfa Sosyal Medya Tuba Büyüküstün’ün ruh hali gelgitli! Gizem Karaca ve Yasemin Allen tarzıyla beğenildi!

Tuba Büyüküstün’ün ruh hali gelgitli! Gizem Karaca ve Yasemin Allen tarzıyla beğenildi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncuların sosyal medya paylaşımlarında dikkat çeken detaylar var. Tuba Büyüküstün 27 Ağustos Perşembe günü için ruh halini de yansıtan bir kolaj paylaştı. Aynı şekilde Gizem Karaca ve Yasemin Allen de tarzlarıyla dikkat çektiler.

Geçtiğimiz Salı günü Menajerimi Ara dizisinde konuk oyuncu olan Tuba Büyüküstün, kısa bir süre de olsa hayranları ile ekranda buluşmanın mutluluğunu yaşadı. Ünlü oyuncu, zaman zaman sosyal medyadan verdiği mesajlarla da dikkat çekiyor. Oyuncu, “27.08.20” notu ile aşağıdaki fotoğrafını yayınladı ve bir anlamda ruh halinin de gelgitli olduğunu mimikleriyle gösterdi. Tuba Büyüküstün, 4 gün önce de benzer bir paylaşım yapmıştı.

Tuba Büyüküstün'ün ruh hali gelgitli! Gizem Karaca ve Yasemin Allen tarzıyla beğenildi! 9

En son Şampiyon dizisinde rol alan Gizem Karaca ise İzmir’de yaşamına devam ediyor. Oyuncu, instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkat çekiyor. Güzelliği ile göz dolduran oyuncunun fotoğrafına takipçilerinden  binlerce beğeni geldi. Karaca, fit halini korumak ve sağlığı için spor yapmayı da ihmal etmiyor.

Tuba Büyüküstün'ün ruh hali gelgitli! Gizem Karaca ve Yasemin Allen tarzıyla beğenildi! 10

İyi Günde Kötü Günde dizisinin başrol oyuncularından Yasemin Allen de son dönemin dikkat çeken ünlüleri arasında. Oyuncu, instagram hesabından yaptığı esprili paylaşımla da göz doldurdu.

Hikayede kalmasın dediler (kimse demedi). Bu hareket ile ben artık paket halinde geliyoruz, lütfen sorgulamayın, byeee ????

Tuba Büyüküstün'ün ruh hali gelgitli! Gizem Karaca ve Yasemin Allen tarzıyla beğenildi! 11