Ana sayfa Foto Galeri Türkiye, 10 yaşındaki Ceylin Atik’in öldürülmesi olayına kilitledi

Türkiye, 10 yaşındaki Ceylin Atik’in öldürülmesi olayına kilitledi

tarafından ker_def

Türkiye, 10 yaşındaki Ceylin Atik'in öldürülmesi olayına kilitledi 7

Hürriyet’te yer alan habere göre olay yerinde toplanan öfkeli kalabalık, önlem alan polislere rağmen Ceylin’in ölü bulunduğu binayı taş yağmuruna tutup, camlarını kırdı, içeri girmek istedi. Çıkan arbedede 3’ü polis 8 kişi yaralandı. Ceylin’in cansız bedeninin binanın bodrumunda bulunduğu ortaya çıktı. İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın, soruşturmanın başsavcılıkça yürütüldüğünü belirterek, “Şu anda 2 şüpheli gözaltında. Çok üzücü bir olay. Bir yavrumuzun böyle katledilmesinden dolayı çok çok üzgünüz” dedi. Akşam saatlerinde zanlılardan Ş.T.’nin annesi R.Ö. (62) de gözaltına alındı.

Komşu Ş.T.’nin ilk ifadesinde, “Ceylin yere düştü öldü, ben de korktum sandığa sakladım” dediği belirtiliyor. Eşiyle birlikte gözaltına alınan söz konusu kadının 2 çocuğunun 2008 ve 2009’da hayatını kaybettiği öğrenildi.

Küçük çocuğun boğularak öldürüldüğü değerlendirilirken cinayet ve olay yeri inceleme polisleri evde uzun süre çalışma yürüttü.

Ödemiş 50’nci Yıl Ortaokulu öğrencisi Ceylin Atik, 10 Haziran Cumartesi günü, arkadaşlarıyla oynamak için Cumhuriyet Mahallesi’nde evlerinin önündeki Kazım Karabekir Parkı’na gitti. Atik’in uzun süre ortalıklarda görünmemesi ve eve dönmemesi üzerine merak eden dedesi Mustafa Atik ve babaannesi Ülkü Atik, arkadaşlarına sormalarına ve gidebileceği yerlere bakmalarına rağmen, torununu bulamadı.