Ana sayfa Foto Galeri Türkiye, 10 yaşındaki Ceylin Atik’in öldürülmesi olayına kilitledi

Türkiye, 10 yaşındaki Ceylin Atik’in öldürülmesi olayına kilitledi

tarafından ker_def

Türkiye, 10 yaşındaki Ceylin Atik'in öldürülmesi olayına kilitledi 7

DEDENİN TELEFONUNA KAÇIRILDI MESAJI

Bunun üzerine Atik’in yakınları Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giderek kayıp başvurusunda bulundu. Yakınları sosyal medyadan da Ceylin’in fotoğraflarını paylaşıp, bulunması için yardım istedi. Ancak, Mustafa Atik’in telefonuna, ’Polise haber vermeyin. Torununu öldürürüz’ yazılı mesaj gelmesiyle, anne ve babası ayrı yaşadığı için dedesi ve babaannesi ile kalan Ceylin Atik’in kaçırıldığı anlaşıldı.

Polis, dede Atik’e gelen mesajdan yola çıkarak şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. Polis, istihbarat çalışmasıyla Ceylin’in en son parkın yanındaki Şengül Sokak’taki bir apartmanın dördüncü katındaki komşuları oto tamircisi 33 yaşındaki S.T. ve ev kadını 30 yaşındaki Ş.T. çiftinin evinde su içerken görüldüğünü belirledi.

Bunun üzerine, bugün saat 10.30’da çiftin evlerinde parmak izi incelemesi ve arama yapıldı. Olayın duyulmasıyla birlikte çok sayıda vatandaş ve minik Ceylin’in yakını da olay yerine geldi. Gergin bekleyiş ise dakikalar içerisinde devam etti. Polis, bekleyiş sırasında bölgeyi geniş bir güvenlik şeridine aldı ve kimseyi yaklaştırmadı. Yaşanabilecek bir olaya karşı da ekipler takviye kuvvetlerle evin önünde önlem aldı.

Yapılan incelemede minik Ceylin’in cesedi apartmanın bodrum katında bulundu.