Ana sayfa Dizi Haberleri Tutunamayanlar dizisinden izleyicilere veda!

Tutunamayanlar dizisinden izleyicilere veda!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Tutunamayanlar dizisi çevrimiçi takılmalara son verdi! TRT1 ekranlarında sevilen absürd komedi dizisi Tutunamayanlar, 1. sezonunu tamamladı. Koronavirüs pandemisi nedeniyle 6 bölüm Tutunamayanlar Çevrimiçi olarak farklı bir konsept ile yayınlanan dizi, Eylül ayına kadar ara verdi.

Dizide Tarık karakterini canlandıran Doğu Demirkol, artık çevrimiçi takılmanın yeterli olduğunu belirten bir mesaj ile, yeni formatın 6 bölüm ile bitmiş olduğunu da ilan etti. Tutunamayanlar dizisi normal hali ile Eylül ayında izleyicilerle buluşacak.

Tutunamayanlar dizisinden izleyicilere veda! 7

Doğu Demirkol, dizinin sosyal medya hesaplarından şu açıklamayı yaptı: “Bu kadar çevrimiçi takılmak yeter. Birbirimizi özledik, gerçek hayatı özledik. Artık hayata kaldığımız yerden devam etmenin vakti geldi.”

Sezon boyunca büyük destek gören dizinin ekibi, yine sosyal medya üzerinden takipçilerine teşekkür etti. Dizinin takipçileri ise ilk bölümlerdeki gibi bir performansı Eylül ayında beklediklerini belirten yorumlarda bulundu.

Dizi 2. sezonuyla Eylül ayında izleyicileriyle yeniden buluşacak. Tutunamayanlar sosyal medya hesabından “Yeni sezonda yepyeni maceralar ile sizlerle yeniden beraber olacağız” denilerek izleyicilere yaz ayları için veda edildi.

Başrolünde Doğu Demirkol’un yer aldığı Tutunamayanlar oyuncu kadrosunda Zafer Algöz, Ece Çeşmioğlu, Yeliz Kuvancı, Barış Yıldız, Hande Katipoğlu, Bora Akkaş, Dilhan Nazözgülüş, Uğur Serhan ve Dilek Çelebi gibi isimler bulunuyor.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Sezon boyunca destekleriniz için minnettarız. ???? Yeni sezonda yine aynı heyecanla sizlerleyiz! #tutunamayanlar @trt1

Tutunamayanlar #EvHayatDolu (@tutunamayanlar)’in paylaştığı bir gönderi ()