Ana sayfa Dizi Haberleri Nehir Erdoğan, Benim Adım Melek dizisi hayranlarının yüreğini hoplattı!

Nehir Erdoğan, Benim Adım Melek dizisi hayranlarının yüreğini hoplattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Nehir Erdoğan, Benim Adım Melek dizisinde sergilediği performans ile büyük dikkat çekmişti. Oyuncu, Gaziantep’te çekilen bir fotoğrafını yayınladı. Setteki arkadaşıyla birlikte minik bir kediyi seven Nehir Erdoğan, dizi hayranlarını da bir hayli heyecanlandırdı.

Benim Adım Melek dizisi 28. bölümüyle birlikte Mart ayının ortasında çekimlere ara vermişti. Nehir Erdoğan da şehirden ayılmış ve İzmir’deki evinde karantina sürecini geçirmeye başlamıştı. Oyuncunun bugün Gaziantep’ten bir fotoğraf paylaşması üzerine bazı hayranları dizinin çekimlerinin yeniden başladığını sandı.

Ancak ünlü oyuncunun bu paylaşımı eski tarihli bir fotoğraf. Çünkü dizinin setinde şimdilik bir hareket yok.  Ağustos ayı itibariyle çekimlerin başlaması bekleniyor. Dizinin biraz stok yapması ve Eylül ayının 2. haftasından sonra da 29. yeni bölümü ile izleyicilerin karşısına çıkması tahmin ediliyor.

Henüz Benim Adım Melek dizisinin planlamasıyla ilgili bir bilgi paylaşılmadığı için tüm bu bilgiler tahminleri içeriyor.

İşte Nehir Erdoğan’ın bazı hayranlarını heyecanlandıran set paylaşımı.

kedi.
oyuncu.
sesçi. ????????‍????
#antep
#benimadimmelek
@emrah_yildirim ????????‍♀️

Nehir Erdoğan, Benim Adım Melek dizisi hayranlarının yüreğini hoplattı! 7