Ana sayfa Dizi Haberleri Sefirin Kızı dizisi hayranlarını çok mutlu eden yeni gelişme!

Sefirin Kızı dizisi hayranlarını çok mutlu eden yeni gelişme!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Sefirin Kızı dizisinde beklenen müjde geldi! Star TV’nin sevilen dizisi Sefirin Kızı, 25 Mart’ta ara verdiği çekimlere 3 Haziran Çarşamba günü yeniden başladı. Dizinin ekibi Bodrum’da bir araya geldi ve 16.yeni bölümün çekimlerine başlandı.

Engin Akyürek, Neslihan Atagül, Uraz Kaygılaroğlu’nun başrollerinde yer aldığı Sefirin Kızı dizisinde ayrıca; Erhan Alpay, Tülin Yazkan, Gonca Cilasun, Hivda Zizan Alp, Doğukan Polat ve Erdal Küçükkömürcü gibi önemli isimler de bulunuyor.

Sefirin Kızı dizisi hayranlarını çok mutlu eden yeni gelişme! 8

4 bölüm çekilmesi planlanıyor ve bu durumda da Sefirin Kızı dizisinin 19.bölüm ile birlikte sezon finali yapması bekleniyor. Dizinin 16. yeni bölümünün yayın tarihinin ise 15 Haziran Pazartesi olabileceği belirtiliyor. Ancak henüz resmi bir açıklama olmadığı için sadece tahmin yürütülebiliyor.

Sefirin Kızı dizisi hayranlarını çok mutlu eden yeni gelişme! 9

Gediz Işıklı karakterini canlandıran Uraz Kaygılaroğlu, pandemi nedeniyle çekimlerin durmasının kendilerine çok iyi geldiğini ve dinlenme fırsatı bulduklarını belirtmişti. 2 aylık süreçte evlerinde karantina altında bulunan dizinin oyuncularının devamlılık sorunu yaşayıp yaşamayacakları da merak ediliyor.

Bu süreçte kimler kilo aldı veya imajlarında değişiklik yaptı, bunlar da 16. bölümdeki sahnelerde göze çarpacaktır.