Ana sayfa Foto Galeri Tuvana Türkay çıplak rol aldığı sahneleri anlattı

Tuvana Türkay çıplak rol aldığı sahneleri anlattı

tarafından ker_def

tuvana-turkay-cirilciplak-kamera-karsina-gecti-7878125_687_m

■ Daha önce kandırıyor muydunuz?
Evet kandırıyordum. Son bir yıldır sevmediğim insanların yanında durmuyorum. Böyle bir karar aldım. Emin olun daha huzurlu bir yaşama sahip oldum.

■ Neden böyle bir karar aldınız, birileri canınızı mı sıktı?
Canımı sıkan kimse olmadı. Bu kararımın nedenini birilerine indirgeyemem. Belki de yaş ilerledikçe gerçekleri daha iyi görmenin bir sonucu aldığım bir karar. Kimse birbirini sevmek zorunda değil ama herkes birbirine saygı duymak zorunda. Kimse benim hayatımın içinde yer almak zorunda değil. Bir insanı seviyorsam onunla hayatımın sonuna kadar görüşürüm. Dış bir etken de mani olamaz. Birlikte rol aldığım meslektaşlarım arasından enerjisinden hoşlanmadıklarıma uzun soluklu ve huzurlu çalışabilmek adına “Ben senden hiç hoşlanmadım. Bu iş bitene kadar birbirimize Allah’ın selamını bile vermezsek sevinirim” diyorum. Çünkü o selam bile zoraki olur ki o da selamın güzelliğine ihanet niteliği taşır. Zorlamalarla birbirimizi sevmeye çalışırsak mutlaka sorun çıkar ve o sorun işimizi sekteye uğratır, baltalar. O zaman da bize güvenip iş verenlere haksızlık ve ayıp olur. En iyisi işimizi yapıp bize verilen görevi yerine getirmek.

■ Ne var ki çalışırken sürekli birçok kişiyle iş ilişkisi halinde olmanız gereken bir mesleği icra ediyorsunuz…
Beyin bir insanı sevip sevmediğini 10 saniye içinde anlıyormuş. Bir insanı görünce ya seviyorsun ya da sevmiyorsun. Saygı duyduğum ama sevmediğim biriyle özel hayatımda da sette de sohbet etmiyorum. Hiç kimse kimseyle içli dışlı olmak zorunda değil. Sevmediğim biriyle zoraki bir şekilde sohbet etmek, yalandan paylaşımlarda bulunmak işimizi daha mı verimli hale getirir. Hayır, hiç de getirmez. Ayrıca sevmediğim kişiyle hiç konuşmuyor değilim ki. Bu mümkün olabilir mi? İş konularında elbette birlikte çalıştığım herkesle iletişim halindeyim. Birini sevmiyor olmam o kişinin ille de kötü biri olduğu anlamına gelmez ki. Dünya görüşümüz, yaşam tarzımız, hayata bakış açımız birbirine zıt olabilir. Bunların işimizle ne ilgisi olabilir? Dünya görüşümüz farklı olduğu için birlikte çalışmayacak mıyız? Birlikte çalışırız ama birbirimizi sevmeyiz.