Ana sayfa Foto Galeri Tuvana Türkay çıplak rol aldığı sahneleri anlattı

Tuvana Türkay çıplak rol aldığı sahneleri anlattı

tarafından ker_def

tuvana-turkay-1412341

■ Tasavvufa ne zamandır meraklısınız?
2008’de Galata Mevlevihanesi’ne gitmiştim. Huzur bulduğum için ilgilenmeye başladım. Tasavvuf, bu hayatta bulamadıklarımızı bulduruyor, gözümüzle göremediklerimizi kalp gözüyle gösteriyor.
■ Ne bulduruyor, ne gösteriyor?
Kişinin kendi iç huzuruyla ilgili. Herkesin aradığı ve bulduğu farklı. Tasavvuf tek bir konu altında değerlendirilemez. Ben anneyle babası ayrı bir çocuğum. Ben 7 yaşındayken ayrılmışlar, çalışmaya da 9 yaşımda başladım. Hayatı erken yaşlarda öğrenen, daha ileriki yaşlarda karşılaşmam gereken sorunlarla erken karşılaştım. Belki de bu nedenle bir insanın iç huzurunu araması için henüz erken olduğu düşünülen yaşlarda tasavvufla ilgilenmeye başladım. Henüz 17 yaşındaydım.
■ İç huzurunuzu buldunuz mu?
Bu konularda kişilerin hissettiklerini başkalarına aktarması, kelimelendirmesi pek kolay değil. En azından ben henüz o ehli kişiliğe sahip değilim. Huzurluyum, bana verilenlerin kıymetini bilerek yaşamanın beni ne kadar mutlu ettiğini, hayattan ne kadar keyif aldığımı iyi biliyorum, anlıyorum ve yaşıyorum. Dilerim herkes kendisine verilenlerin kıymetini bilerek yaşar. Dualarım hep bu yönde.