Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Tuvana Türkay hem hayat dersi aldı hem de ders verdi!

Tuvana Türkay hem hayat dersi aldı hem de ders verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Ünlü oyuncu Tuvana Türkay, sosyal medyanın her türlü konuyu istismar edebilen yapısında yayınladığı duygu dolu sözler nedeniyle Selçuk Yöntem ile arasında bir ilişki olduğuna yönelik söylentileri engelleyememişti.

Selçuk Yöntem’in doğum gününde paylaşım yapan, duygusal sözler sarf eden oyuncu, bu süreçte yanlış anlaşılmaktan ötürü büyük sıkıntı yaşadığını da söyledi. Tuvana Türkay adına hayat dersi aldığı bir dönem yaşandı.

Ünlü oyuncu da yaşananlar üzerine yaptığı son açıklama ile sosyal medyada konuları manüpüle etmeye hazır olan kullanıcılara yönelik bir hayat dersi verdi.

Tuvana Türkay, “İnsanların hastalıklı düşüncelerini mi konuşucağız? Herkesi kendi haline bırakıyorum. Cevaplayacak mecalim bile kalmadı. Herkes kendi aklını değiştirsin. Namus kavramını değiştirsin Burda Yıldız Tilbe’nin bi lafı aklıma geliyor; herkes çok namusluysa kimsenin donuna bakmasınlar. Kusuruma bakmayın, böyle söylediğim için biri bir yanlış görüyorsa, kusurunu kendide görsün” ifadesini kullandı.

Hayatında birisi olmadığını da anlatan genç oyuncu, bir aşk yaşamayı çok arzu ettiğini ama olmadığını da ifade etti.

Tuvana Türkay, “Peki hayatınızda birileri var mı, maalesef yok. Ben de çok istiyorum, olursa zaten haberiniz olur. Olması için elimden geleni yapıyorum. Ben hayatımdaki hiçbir şeyi kimse için düzenlemem” dedi.

NE YAZMIŞTI?

Tuvana Türkay, Selçuk Yöntem ile fotoğrafını paylaşmış ve şu sözleri fotoğrafa eklemişti:

“Senin hayat sınıfında tekrara düşmeliyim. Tekrar tekrar okumalıyım bütün kalbinden geçenleri. Hiç ilerlemiyor gibi görünen bir yol olmalısın sen, her cümlenle etrafını çiçeklendirdiğin. Hiç bir cümlemizin, hissimizin boşluğa düşmediği, gülüşümüzün eksilmediği güzel günlere, nice yaşlara.”

Tuvana Türkay hem hayat dersi aldı hem de ders verdi! 7