Ana sayfa Dizi Haberleri Tuvana Türkay için olumsuzluklar üst üste geldi!

Tuvana Türkay için olumsuzluklar üst üste geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Tuvana Türkay’ın yeteneklerini bilmeyen yok… Oyunculuk dışında, kitap yazan, ayrıca şarkı da söyleyen Türkay son dönemde Onur Tuna gafı ile gündemden düşmüyor.

Tuvana Türkay, olayların bu noktaya geleceğini bilseydi Ağır Romantik filminin galasında ‘biz çekerken çok eğlendik’ diye açıklama yapan Onur Tuna’nın bu sözlerini eleştiren ve dalga geçer gibi bir tavırda bulunur muydu bilinmez… Ama bu olayın oyuncunun imajına zarar verdiği yapılan haberlerden ve sosyal medya yorumlarından anlaşılabilir.

Oysa ki Tuvana Türkay son yıllarda çok başarılı çıkışlar yaptı. Yasak Elma dizisine katılarak Leyla karakterine hayat veren oyuncu, 24 Şubat Pazartesi günü yayınlanacak bölümde dizide son kez gözükecek.

Hem dizideki rolü sona eren hem de yaptığı gaf ile imajına zarar veren Tuvana Türkay’ın bir de Ağır Romantik film ekibinden tavır gördüğü ortaya çıktı.

Tuvana Türkay için olumsuzluklar üst üste geldi! 7

Onur Tuna da Türkay’ı instagram hesabından takipten çıkmış ve Türkay da aynı şekilde karşılık vermişti. Oyuncu, “Linç edildim, kötü yorum yapanlara dava açacağım. Onur ve ekiple hiçbir sorunum yok” diyor ama sorun olduğu da ortada…