Ana sayfa Kadın Haberleri Özge Özpirinçci estetik konusunda çark etti, gerçekleri anlattı!

Özge Özpirinçci estetik konusunda çark etti, gerçekleri anlattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Özge Özpirinçci, Kadın dizisinde Bahar rolü ile 3 sezon boyunca ekranda boy gösterdi.Başarılı performansı ile de göz dolduran oyuncu, Kadın dizisi sayesinde hem yurt içinde hem de yurt dışında ününe ün kattı.

Doğal hali ile görüntülenmekten çekinmeyen, saçlarının beyazlığından rahatsız olmayan Özge Özpirinçci, geçtiğimiz günlerde bir açıklama yapmış ve yüzünde hiçbir müdahale olmadığını anlatmıştı. Oyuncu “Her sabah 10 dakika yüz yogası’ yapıyorum” ifadesini de kullanmıştı.

Ancak Pelin Kaya’nın hazırladığı youtube’da yayınlanan programda bu sefer farklı sözler geldi. Botoks yaptırdığını kabul eden Özpirinçci, 3 farklı bölgesine müdahale ettirdiğini açıkladı.

Özge Özpirinçci estetik konusunda çark etti, gerçekleri anlattı! 7

Botoks’u estetik olarak saymadığını belirten Özpirinçci, şöyle konuştu: “Dişlerimi sıktığım için çeneme botoks yaptırıyorum. Tek çaresi bu, aslında psikolojik bu. Boyun kaslarım çok çıkıyor benim, o yüzden ona da botoks yapıyorum. Bir kez de alnıma botoks yaptırdım.”

Ünlü oyuncu, ayrıca Kadın dizisindeki ağlama sahneleri nedeniyle gözaltı jeli almak zorunda kaldığını da belirtti ve “3 yıldır ağlamaktan göz altlarım yıprandı” diye belirtti.

Özpirinçci, spor yaptığını, bol yürüyüşlere çıktığını ve her yere yürüyerek gitmeyi sevdiğini, çok hareket ettiğini anlattı.