Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Tuzak dizisi afiş çekimlerinin kamera arkası görüntüleri ortaya çıktı!

Tuzak dizisi afiş çekimlerinin kamera arkası görüntüleri ortaya çıktı!

tarafından ker_def

Yapımcılığını ACUNMEDYA ve Fabrika Yapım’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Aytaç Çiçek’in oturduğu, senaryosunu ise; Eylem Canpolat, Ayşenur Sıkı ve Ali Yörükoğlu’nun kaleme aldığı “Tuzak”afiş backstage görüntüleri yayınlandı.

İzleyicilerinin merakla beklediği “Tuzak”ın afiş çekimi backstage videosu yayınlandı. Çekimler sırasında oyuncuların neşeli ve samimi hallerini dikkat çekiyor.

Çarşamba akşamları TV8’de izleyicileri buluşacak olan “Tuzak” oyuncu kadrosunda şu isimler bir araya geldi: Akın Akınözü, Bensu Soral, Talat Bulut, Rıza Kocaoğlu, Yağız Can Konyalı, İlayda Çevik, Onur Durmaz. Naz Göktan, Eylül Su Sapan, Emir Benderlioğlu, Gamze Süner Atay, Lesli Karavil ve İbrahim Şahin gibi başarılı oyuncular rol alıyor.

Bir Adalet Hikayesi

Tuzak, bir adalet hikayesidir. Mahkeme salonlarında bulunamayan adaletin adım adım inşa edilmesini anlatır. Kendini savunamamış bir adamın oğlu olan kirli bir avukat ile her daim suçlu ve güçlü bir babanın, sevilmeyi bilmeyen kızı birbirine âşık olur. Kim bilir belki de bu aşk onca haksızlık içinde kaderin adaletidir!

“Tuzak” 19 Ekim Çarşamba günü TV8’de.