Ana sayfa Dizi Haberleri Tuzak dizisinin iddiası büyük; bomba gibi bir hikaye ve bambaşka bir Akın Akınözü!

Tuzak dizisinin iddiası büyük; bomba gibi bir hikaye ve bambaşka bir Akın Akınözü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – tv8 ekranında çok yakında izleyicilerle buluşması beklenen Tuzak isimli yeni dizinin hem hikayesi çok merak ediliyor hem de başrolde yer alan Akın Akınözü’nün yeni karakteri heyecanla bekleniyor. Hercai ve Kaderimin Oyunu dizilerinin ardından şimdi ekranda bambaşka bir portre çizecek olan Akın Akınözü, ailesinin intikamını almaya çalışan bir avukat rolüyle izleyicilerin karşısına çıkacak.

Bensu Soral, Talat Bulut ve Rıza Kocaoğlu gibi etkili isimlerin de başrolünde yer aldığı Tuzak dizisi, heyecanı hiç bitmeyecek bir hikaye ve etkileyici bir aşk öyküsü olarak izleyicileri tv8 ekranına çekecek. Avukat Umut olarak izleyeceğimiz Akın Akınözü’nün fragmanlara da yansıyan yeni imajından, rolün detaylarına kadar her ayrıntı izleyicileri ilgisini çekiyor. Bu nedenle de sosyal medyada Tuzak dizisi hakkında ve Akın Akınözü ile ilgili yüzbinlerce paylaşım yapıldı.

Tuzak dizisinin iddiası büyük; bomba gibi bir hikaye ve bambaşka bir Akın Akınözü! 8

Özgün bir anlatım tarzı ile hikayenin akıcı olacağını ilk izlenim olarak söylemek gerekiyor. Ayrıca dizinin aksiyon dolu bir yapım olduğunu, zengin bir ailenin tüm şatafatına rağmen, sırlarla dolu dünyasındaki karanlığın da izleyicileri etkileyeceğini söyleyebiliriz.

Tabii ki başrolde yer alan Akın Akınözü ile Bensu Soral ikilisinin performansı, uyumu ve enerjileri de Tuzak dizisinin itici gücü olacak gibi gözüküyor. Hikaye içinde yaşanacak olan intikam hırsı ve aşkın dokunuşları Tuzak dizisinin çok farklı duygular yaşatacağını gösteriyor.

Senaryosu bugüne kadar birçok önemli projeye imza atan Eylem Canpolat’ın da bulunduğu bir ekip tarafından yazılan Tuzak dizisinde yönetmenliği ise Aytaç Çiçek üstlendi.

Etkileyici bir hikaye, güçlü bir oyuncu kadrosu, aksiyonun ve aşkın içinde bir intikam hırsının yarattığı sonuçlar Tuzak dizisini daha da ilginç bir noktaya sürükleyecek.

Tuzak dizisinin iddiası büyük; bomba gibi bir hikaye ve bambaşka bir Akın Akınözü! 9

Tabii ki tüm gözler Akın Akınözü’nn üzerinde ve Umut karakterinin önce ailesinin kaderini değiştirmesi, ardından da zengin ve güçlü bir aileden intikam alma çabası diziyi heyecanlı bir noktaya taşıyacak.

İntikam almaya yemin etmiş bir adamın ve aynı zamanda bütün haksızlığa uğramış olanların intikamını alma hikayesidir milyonlarca izleyiciyi de etkileyecek gibi gözüküyor.

Yıllarca en ince detayına kadar çalışılarak yapılan yıkıcı intikam planının karşısında ise düşmanın zeki ve güçlü kızı olacaktır… Kimin kimi Tuzak’a düşüreceği ise bir bilmeceye dönüşecek.

İşte böyle gizemli ve heyecanlı bir dizi geliyor ve Tuzak şimdiye kadar sosyal medyada milyonlarca kişinin dikkatini çekmeyi başardı. Dizinin yurt dışında da geniş bir hayran kitlesi tarafından takip edildiğini özellikle belirtelim.