Ana sayfa Dizi Haberleri Masumlar Apartmanı ile izleyicinin psikolojini bozan Ezgi Mola, şimdi de tamir etmeye geliyor!

Masumlar Apartmanı ile izleyicinin psikolojini bozan Ezgi Mola, şimdi de tamir etmeye geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ezgi Mola uzun yıllar boyunca komedi rollerinde yer aldığı için Masumlar Apartmanı projesindeki dram rolü ilk başta hayranlarında şaşkınlık yaşatmıştı. Çok ağır bir hikayesi olan dizide Safiye karakteri ile iki sezon çok başarılı bir çıkış sergileyen Ezgi Mola, izleyicilerin psikolojisini alt üst etti.

Safiye karakterinin tüm sıkıntılı dünyasını başarıyla canlandıran Ezgi Mola, 2 sezon süren dizi boyunca da milyonlarca hayranının psikolojisini bozan birçok sahnede yer aldı. Komedi rollerinden sonra kariyerinde büyük bir farklılık sergileyerek önemli bir dizide başrolün hakkını veren oyuncu, yeni projesinde ise komediye geri dönüyor.

Yılbaşı isimli sinema filminin kadrosunda yer aldığı ortaya çıkan Ezgi Mola, Gülse Birsel’in hem senaryosunu yazdığı hem de başrolünde yer aldığı proje ile hayranlarını bir kez daha şaşırtmaya geliyor.

Safiye’den sonra hayranlarını güldürerek bozulan psikolojileri tamir edecek olan oyuncunun rol arkadaşları da çok önemli isimlerden oluşuyor.

Masumlar Apartmanı ile izleyicinin psikolojini bozan Ezgi Mola, şimdi de tamir etmeye geliyor! 7

Komedi rollerinin en önemli temsilcilerinden birisi olan Cengiz Bozkurt da en son Kara Tahta isimli TRT1 dizisinde dram rolüyle dikkatleri çekti. Cengiz Bozkurt da kadroda yer alan önemli isimlerden birisi oldu.

Son dönemin en etkili genç oyuncularından olan Alina Boz’un kariyerinde ilk kez dram rolünde yer alacağını ve hayranlarının fazlasıyla şaşırtacağı filmde başka isimler de dikkatleri çekiyor.

İrem Sak, Alican Yücesoy, Serkan Keskin, Boran Kuzum, Büşra Pekin ve Ayta Sözeri gibi önemli ismiler Yılbaşı filminin kadrosunda yer alıyor.

Gülse Birsel’in etkili dizi ve filmlerinin hastası olan geniş bir izleyici kitlesi bulunuyor. Usta oyuncu aynı zamanda projelerin senaryosunu da yazdığı için sektörde çok ayrı bir noktada bulunuyor.

Disney Plus’ın anlaşma sağladığı ünlü isimlerden birisi olan Gülse Birsel de uzun bir aradan sonra yeniden hayranlarını güldürmek için yakında bu platformda yerini alacak.