Ana sayfa Dizi Haberleri Oktay Kaynarca yeni dizisi için çok hevesli ama beklediği başarı gelmeyebilir!

Oktay Kaynarca yeni dizisi için çok hevesli ama beklediği başarı gelmeyebilir!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Usta oyuncu Oktay Kaynarca, belki de kariyerinin en zorlu dönemine başlıyor. Daha önce kendisine hazır gelen rolleri canlandırarak, yani sadece oyunculuk yaparak sektörde ilerleyen Oktay Kaynarca, artık bir yapımcı konumunda.

Ünlü oyuncu, şimdiye kadar rol aldığı dizilerde o kadar başarılı işlere imzasını attı ki, ismi artık bir marka… Yani Oktay Kaynarca denilince, yer alacağı projenin milyonları etkilemesi beklenir. İşte bunu iyi bilen oyuncu, arkadaşları ile birlikte kurduğu yapım şirketinin ilk dizisi için de titiz bir hazırlık yapıyor.

Aylardır hem senaryo yazım çalışmaları devam eden hem de Oktay Kaynarca’nın bizzat kendisi arayarak bazı isimlerle görüştüğü biliniyor. Bu isimlerden birisinin Birce Akalay olduğunu ama yeni diziye pek de olumlu yaklaşmadığı biliniyor.

Oktay Kaynarca, kafasında kurguladığı isimlerle anlaşma sağlayamayabilir. Çünkü dijital platformların oluşturduğu yoğun iş üretimi aşamasında birçok oyuncu için televizyon dizisiyle kendisini bağlamak önümüzdeki yıllar için kolay olmayacaktır.

Oktay Kaynarca, kafasında istediği gibi bir kadro kurabilmiş olsa bile, televizyon projesinde başarılı olmak için bunlar yetmez. Dizinin çekim ekibini yine yapımcı kimliği ile yönetmen Onur Tan oluşturuyor. Senaryosunu Alican Yaraş ve Yusuf Alp’in yazmakta olduğu dizinin adı “Ben Bu Cihana Sığmazsam” olarak belirlendi.

On dördüncü yüzyılda yaşamış olan şair Nesimi’nin efsane şiirinde alınan bu söz ile birlikte, Orta Asya Türk Cumhuriyetlerinde bazı bölümlerin çekilecek olması da bazı mesajlar veriyor.

Oktay Kaynarca yeni dizisi için çok hevesli ama beklediği başarı gelmeyebilir! 7

Oktay Kaynarca’nın dizide Cezayir karakterini canlandıracak olmasını da bu mesajlara eklerseniz, milli duyguları ortaya koyacak bir dizinin gelmekte olduğunu görebilirsiniz.

Sürprizleri bol olacak yeni dizisi için geçtiğimiz aylarda “Yeni sezonun lokomotifi olacak” şeklinde çok iddialı bir açıklama yapan Oktay Kaynarca, artık bir oyuncu olarak çok fazla üzerinde durmadığı reytinglere, bir yapımcı gözüyle bakmak zorunda kalacak.

Haziran sonunda çekimlerinin başlaması beklenen ve Eylül ayında atv’de yayınlanacak olan yeni dizi çok iddialı bir çıkış yapabilir. Ama tam tersi de olabilir. Oktay Kaynarca, bir yapımcı için dizi tutturmanın ne kadar zor bir iş olduğunu, ilk kez deneyimleyecek ve başarılı da olabilir, başarısız da olabilir.

Sonuçta kariyerinde çok önemli bir dönem başlıyor ve hayranları da gelişmeleri dikkatle takip ediyor.