Ana sayfa Dizi Haberleri Ufak Tefek Cinayetler 27 Mart 22. bölümden ön izleme yayınlandı… Oya ve Serhan artık saklamıyor!

Ufak Tefek Cinayetler 27 Mart 22. bölümden ön izleme yayınlandı… Oya ve Serhan artık saklamıyor!

tarafından zk zk
Star TV’de yayınlanan Ufak Tefek Cinayetler’in 27 Mart’ta ekrana gelecek olan bölümünden bir sahnenin ön izlemesi yayınlandı.

Tanıtımda Mehmet, Taylan ve Serhan ile birlikte Oya, bir teknede sohbet ediyorlar. Mehmet, Oya ve Serhan arasında bir şeyler olduğunu sezinliyor. Serhan da Oya ile aralarındaki ilişkiyi itiraf ediyor ve Merve’den boşanacağının haberini veriyor.

İşte 22. bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Sarmaşık’ta soğukkanlı bir katil var!

Artık Sarmaşık’ta kimseye rahat bir uyku yok. Çünkü içlerinden biri her an öldürülebilir! Düğünde yaşanan felaketten sonra herkes şundan emin: Sarmaşık’ta soğukkanlı bir katil var! Peki, katil kim? Merve, Pelin ve Arzu birbirlerinden şüpheleniyor. Kavga ciddileşiyor, Sarmaşık birden siyaha çalıyor derken Merve duruma el koyuyor. Ancak olaylar hiç olmadık biçimde gelişiyor ve Merve’nin güç gösterisi, bir aile dramına yol açıyor. Geçmişte toprağın altına gömülen şeytanlar da bir bir çıkıyor ve gözünü kin bürümüş Tunç, bir türlü Merve’yle Pelin’in peşini bırakmıyor.