Ana sayfa Dizi İzle Ufak Tefek Cinayetler 37. Bölüm – Çok Korkuttun Beni

Ufak Tefek Cinayetler 37. Bölüm – Çok Korkuttun Beni

tarafından ker_def

Ufak Tefek Cinayetler dizisi Star TV ekranlarında Salı akşamları izleyicileri sürüklemeye devam ediyor. Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Mert Fırat gibi önemli isimleri bünyesinde barındıran dizinin 2. sezonuna Osman Sonant ve Ushan Çakır da katılmıştı. Etkileyici hikayesi ve farklı hikayesiyle kemik bir izleyici grubu bulunan Ufak Tefek Cinayetler 37. bölümüyle 16 Ekim Salı akşamı ekrandaydı. Dizinin son bölümünden önemli sahneler youtube sayfasında yayınlandı.

Videodan başlıktaki sahneyi izleyebilirsiniz…

Peki 37. bölümde neler yaşandı? İşte ayrıntılar:

Emre ve Kerim Sarmaşık’ı ateşe veriyorlar!

Kerim ve Emre, Sarmaşık’ın altını üstüne getirmeye ant içtiler. Şimdi yerin altında gömülü sırları olan Sarmaşık sakinleri düşünsün! Emre gümbür gümbür gidiyor, sırları bir bir ortaya döküyor. Ve bir sonraki aşamaya geçiyorlar: Edip’i kimin öldürdüğünü bulacaklar. Çember daralıyor. Oya bir yandan, Kemal bir yandan, bir de bu adamlar… Sonuca adım adım yaklaşıyoruz. Şer ittifakının dağılması ise an meselesi. Nihayet bir kaçak çıkıyor… Çözülme başladı!

Diğer büyük bombayı Betül Aksak atıyor. Oya’nın bebeği, Aksak soyadını alacak artık, kaçış yok. Ne Merve durabilir bunun önünde, ne Oya… “Deniz Aksak” ismi, gümbür gümbür geliyor.

Oyuncu Kadrosu:
Oya: Gökçe Bahadır
Merve: Aslıhan Gürbüz
Serhan: Mert Fırat
Pelin: Bade İşçil
Taylan: Ferit Aktuğ
Arzu: Tülin Özer
Mehmet: Yıldıray Şahinler
Kerim: Osman Sonant
Burcu: Duygu Sarışın