Ana sayfa Dizi Haberleri Ufak Tefek Cinayetler dizisi tam umutlar tükenmişken, umut ışığı verdi!

Ufak Tefek Cinayetler dizisi tam umutlar tükenmişken, umut ışığı verdi!

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Analiz

Star TV ekranlarında yayınlanan Mert Fırat, Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Bade İşçil ve Tülin Özen’in başrolündeki Ufak Tefek Cinayetler dizisi 14. bölümünden sonra ivmeyi sürdürememiş ve senaryo olarak da ilgi olarak de düşüşe geçmişti.

İzleyicilerin uzun süre eleştirilerine hedef olan, senarist Meriç Acemi’nin bu eleştirilerden en büyük payı aldığı dizi, son iki bölümüyle umut ışığını verdi…

İzleyiciler yine eleştirecek konular bulsa da diziden ilk zamanki gibi keyif almaya başladıklarını belirtiyorlar… Elbette ki ilk 14 bölümlük performans yok ama yine de idare eder bir duruma geldi.

Bu noktada izleyiciye umut veren karakter Oya.. Saf ve geri planda kalmakla eleştirilen Oya, harekete geçince diziye de renk geldi. Dizinin final yapmama ve önümüzdeki sezon da devam etme ihtimali çok yüksek. Star TV’nin diziyi bitirmek istemediği haberleri geliyor. Bunun da etkisi ile dizi yeniden harekete geçti.

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu da diziyi köşesine taşıdı ve Oya’nın durumunun izleyiciler için nasıl bir umut ışığı yaktığına değindi.

Sina Koloğlu, “Ufak Tefek Cinayetler, önümüzdeki hafta için umut ışığı verdi. Bölümün sonunda Oya, kendine kurulan ‘kumpas’ın farkına vardı ve mücadele başlatacağı yönünde bize mesaj verdi” diyerek dizinin takipçileri ile aynı hissiyatı taşıdığını gösterdi.

Oya karakterinin öne çıkması çok önemli zira dizide kendi ayakları üzerinde durabilen tek kadın Oya… Sürekli edilgen pozisyonda kalması nedeniyle izleyiciler Oya karakterinde bir hayli sıkılmıştı… Ancak son bölüm özetinde artık atağa kalkan bir Oya gören izleyenler için umut ışığı belirdi.

Ufak Tefek Cinayetler dizisi tam umutlar tükenmişken, umut ışığı verdi! 7

Sina Koloğlu, yazısında şu noktaya dikkat çekiyor: “Oya’nın, sürekli edilgen halde sunulması, itici gelmeye başlamıştı. Aynı şey, Serhan için de geçerliydi. Parayı bu kadar iyi yöneten birinin, insan ilişkilerinde kullanılmaya gayet açık olması ne kadar gerçekçi olabilir? İkisinin de çocukluklarında yaşamış oldukları olaylar, hayatlarına etki eder ama bu boyutta değil… Bundan sonra Oya ve Serhan’dan, kendilerinden beklenildiği şekilde, ‘zekice’ hareketler görmek istiyoruz.”

28. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Star TV’nin entrikası bol dizisi Ufak Tefek Cinayetler’in 28. yeni bölümünden ilk fragman yayınlandı. Ufak Tefek Cinayetler’in yeni bölüm ilk sahnesinde, eski okul arkadaşı Elif’in kendisini zehirlediği anlayan Oya, Elif’i sıkıştırıp tehdit ediyor. Kendisini zehirlediğini kanıtladığını ve istediğini yapmazsa doktorluk hayatını bitireceğini söyleyen Oya, Elif’e Merve’yi aratıyor. Elif ise Merve’ye Oya’nın öldüğünü söylüyor.

Ufak Tefek Cinayetler dizisi Salı akşamı 27. bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin son bölümünün bitmesinin ardından 28. bölümden ilk sahne yayınlandı. Ufak Tefek Cinayetler’de Oya kendisine karşı kurulan planı çözerek karşı atağa geçti.

UFAK TEFEK CİNAYETLER TÜM BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Eski okul arkadaşı Elif’in kendisine yaptığı iğnenin içeriğini öğrenen Oya, kendisine kurulan kumpasın da farkına vardı. Yeni bölüm ilk sahnesinde, Oya Elif’in önünü keserek kolunu kıvırıyor ve kendisine yaptığı zehiri öğrendiğini söylüyor. Elif’ten Merve’yi arayarak kendisinin öldüğünü söylemesini istiyor. Oya’nın tehdit etmesiyle dediğini yapan Elif ise, ‘Çok sevindi. Ölüm haberin müjde gibi geliyor insanlara. Artık nasıl sevilmiyorsan’ dedi. Oya’nın ise ‘Dur dur. Ben daha sevindireceğim onu. Bekle’ sözleri dikkat çekiyor.