Ana sayfa Dizi Haberleri Ufak Tefek Cinayetler dizisinde 42. yeni bölümü merak etmeniz için güçlü bir sebep var!

Ufak Tefek Cinayetler dizisinde 42. yeni bölümü merak etmeniz için güçlü bir sebep var!

tarafından ker_def

Ufak tefek Cinayetler dizisinde Aslıhan Gürbüz karakterinin canlandırdığı Merve Aksak’ın nerede olduğu merak ediliyordu. Aslında Gürbüz’ün sağlık sorunları nedeniyle evinde yatağında olduğu biliniyordu, ancak dizide Merve’nin nasıl gösterileceği merak konusuydu… Herkesin merak ettiği Merve Aksak, Paris’te ortaya çıktı. Merve’yi bulan kişi ise Osman Sonant’ın canlandırdığı Kerim Adil Sağlam oldu.

Ay Yapım imzalı, yönetmenliğini Ali Bilgin ve Deniz Yorulmazer’in üstlendiği, senaryosunu Meriç Acemi’nin kaleme aldığı, Star TV’nin fenomen dizisi “Ufak Tefek Cinayetler” in önceki akşam ekrana gelen yeni bölümünde nefes kesen
gelişmeler yaşandı.

Ufak Tefek Cinayetler dizisinde 42. yeni bölümü merak etmeniz için güçlü bir sebep var! 7

Komiser Kemal’in Sarmaşık sakinlerini gafil avladığı bölümün en çok konuşulanlarından biri de Merve Aksak’ın (Aslıhan Gürbüz) Paris’te ortaya çıkması oldu.

Herkesin nerede olduğunu merak ettiği Merve Aksak’ın izini süren Kerim Sağlam,(Osman Sonant) sonunda yıllardır sevmekten vazgeçmediği kadının yerini tespit etti. Heyecan dolu gelişmelerin yaşandığı bölüm sonrası paylaşılan ilk görüntülerde Merve Aksak ve Kerim sağlam ikilisinden geldi.

Yeni bölümden ön izleme olarak verilen sahnede, Kerim Sağlam’ın Merve’nin yanına giderek ona beklenmedik bir sürpriz yapması yer aldı. Kerim’in Merve’yi bulmasının ardından yaşanacaklar şimdiden büyük merak konusu.

Haklarında soruşturma başlatılan Sarmaşık sakinleri artık Kemal Komiserin avcunda. Peki ya Merve? Son gelişmeleri öğrenen Merve, yaşananlar karşısında ne yapacak? Ufak Tefek Cinayetler ve Daha büyükleri Salı akşamı Star’da.