Ana sayfa Dizi Haberleri Jale lafları öyle bir oturttu ki gediğine Ceyda kalakaldı! Kadın dizisinde kamu spotu gibi mesaj!

Jale lafları öyle bir oturttu ki gediğine Ceyda kalakaldı! Kadın dizisinde kamu spotu gibi mesaj!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Fox TV’nin Kadın dizisinde izleyicilerin dikkatini çeken bir sahne vardı.

Sosyal medyada çok konuşulan sahnede, Ceyda, Jale’ye “Sen niye bıraktın gül gibi adam?” sorusu üzerine, Jale resmen lafı gediğine oturttu!

Kimi izleyicilerin “Kamu spotu gibiydi” yorumunu yaptıkları sahnede, aslında pek çok izleyicinin de için için sorduğu bir soruya Jale yanıt vermiş oldu.

Musa’dan boşanan Jale’ye Ceyda, biraz da hadsizce bir şekilde sorduğu soruya aldığı yanıt karşısında resmen kalakaldı!

Bahar’ın utanarak dinlediği bu yanıt karşısında Ceyda da ne söyleyeceğini bilemedi.

Jale lafları öyle bir oturttu ki gediğine Ceyda kalakaldı! Kadın dizisinde kamu spotu gibi mesaj! 7

Jale, boşanmasıyla ilgili soru üzerine “Meraklılar sorsun diye. İşi olmayanların konuşacak bir konusu olsun diye. Derdi olmayanlar birazcık dertlensin diye. Öyle yani. Doğru düzgün tanımadığım insanlarla aramda konuşacak bir konum olsun istedim ben. Her önüne gelen bana ‘Jale sen neden boşandın’ diyecek yüzü kendinde bulsun istedim. Bir nevi toplum hizmeti diyebiliriz Ceyda Hanım. Ben toplum hizmeti olarak boşandım” yanıtını verdi.

Jale odadan çıktıktan sonra Bahar, Ceyda’ya bakıp “Hakettin” deyince, Ceyda’dan da “Hakettim” yanıtı geldi.

Herkese cevap yetiştirmekte üstüne kimsenin çıkamadığı Ceyda, Jale’nin sözleri karşısında söyleyecek hiç bir şey bulamamıştı. Durumunu da şu sözlerle dürüstçe itiraf etti: “Hakettim valla doğru diyorsun. Yalnız hakikaten okumuş kadının hali başka. Nasıl lafları teker teker geçirdi, öyle dut yemiş bülbül gibi kaldım.”

Bu sahne, sosyal medyada da pek çok yoruma neden oldu.

Bakın izleyiciler neler söylemiş: