Ana sayfa Dizi Fragmanları Ufak Tefek Cinayetler dizisine Merve dönmezse işler fena!

Ufak Tefek Cinayetler dizisine Merve dönmezse işler fena!

tarafından ker_def

Gökçe Bahadır, Mert Fırat, Aslıhan Gürbüz, Yıldıray Şahinler, Bade İşçil, Ferit Aktuğ, Duygu Sarışın’ın yer aldığı dizinin yeni sezonunda Ushan Çakır ile Osman Sonant da kadroya katıldı. Reytinglerinin düşmesine karşın hale ciddi biri izleyici kitlesini etkileyen Ufak Tefek Cinayetler dizisinin 41. yeni bölümü 13 Kasım salı akşamı Star TV’de izleyicilerle buluşacak. Dizide her karakterin katil adayı gibi gösterilmesi ilgiyi bir hayli artırmıştı. Yeni bölümde de neler olacağı merak ediliyor. Ancak daha çok merak edilen bir konu var ki, sağlık sorunları yaşayan Aslıhan Gürbüz’ün durumu. Merve karakterinin bir süredir dizide yer alamamasının sebebi Gürbüz’ün yaşadığı sağlık sorunları, henüz yataktan kalkamadığı anlaşılan Gürbüz’ün diziye dönmemesinin maliyeti yükseliyor. Diziyi ayakta tutmak için ana karakterlerden bile feragat edilmeye başlandı. Ancak Merve’nin dönmesi şart…

İzleyiciler dizinin 41. yeni bölümünde neler olacağını merak ediyor. 13 Kasım Salı akşamı Star TV ekranında yayınlanacak olan 41. bölümden yeni görüntüler yayınlandı. Videodan 41. bölüm 2. fragmanını izleyebilirsiniz.

Yönetmenliğini Ali Bilgin ve Deniz Yorulmazer’in üstlendiği, senaryosunu Meriç Acemi’nin yazdığı, sezonun iddialı dizisi “Ufak Tefek Cinayetler” Star TV’de yolculuğuna devam ediyor.