Ana sayfa Dizi Haberleri Ufak Tefek Cinayetler dizisinin bitmesi Bade İşçil’i çok kötü etkilemiş!

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin bitmesi Bade İşçil’i çok kötü etkilemiş!

tarafından ker_def

Geçtiğimiz sezonun iddialı dizilerinden Ufak Tefek Cinayetler, bu sezona da yine büyük iddia ile başlamıştı. Ancak dizi beklentileri karşılamayınca, özellikle de senaryo sorunları çözülemediği için reytingleri iyice düştü ve yayından kaldırıldı.

Bade İşçil, dizide Pelin karakterine hayat veriyordu. Ünlü oyuncu dizinin sezonun daha başlarında yayından kaldırılmasının kendisini kötü etkilediğini anlattı.

Star TV’de yayınlanan dizinin aniden yayından kaldırılmasına tepki gösteren Bade İşçil, MAG dergisindeki röportajında şu ifadeyi kullandı: “Ufak Tefek Cinayetler’deki Pelin’in bu kadar ara bir zamanda hayatımdan çıkması beklenmeyen ani bir kaza sonucu ölüm gibiydi”

Çocuğunun bakımı için elinden geleni yapan İşçil, ““Çocuğum için en iyisini yapmaya çalışıyorum” ifadelerini kullandı.

MAG Mayıs sayısı için objektif karşısına geçen İşcil, oyunculuk kariyeri ve dönüm noktalarını özel röportajında anlattı. Canlandırdığı karakterlerin hepsinin ayrı bir yeri olduğunu belirten güzel oyuncu şunları söyledi:

“ İnsanın beş parmağından yalnızca birini sevme gibi bir ayrıcalığı olmuyor. Seçtiğim işlerin hepsi benim için ayrı ayrı değerli. Her biri beni büyüttü, geliştirdi, değiştirdi, bana ayrı bir çevre ve vizyon kazandırdı.”

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin bitmesi Bade İşçil'i çok kötü etkilemiş! 7

Ünlü bir oyuncu olduktan sonra hayatında neler değiştiğini de paylaşan İşcil, “ Bazen şöhretli ve tanınmış isimlerin canlandırdıkları rol gibi yaşadıkları düşüncesi oluşabiliyor. Oysaki herhangi bir dokunulmazlığımız, olağanüstü bir hayatımız yok” diye konuştu.

Kariyer hedeflerinden ve gelecek projelerinden bahseden güzel oyuncu, Anthony Hopkins ile bir projede yer almanın da en büyük hayali olduğunu belirtiyor.