Ana sayfa Dizi Haberleri Ufak Tefek Cinayetler dizisinin senaristi, inşallah düşen sensindir!

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin senaristi, inşallah düşen sensindir!

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Analiz

Başrollerinde Mert Fırat, Aslıhan Gürbüz, Bade İşçil, Tülin Özen ve Gökçe Bahadır’ın yer aldığı Ufak Tefek Cinayetler dizisinin 30. yeni bölümü 22 Mayıs Salı akşamı saat 20.00’de Star TV ekranında olacak.

Dizinin hayranları Oya karakterinin geldiği noktayı sevmeye başladı. Oya’nın pısırık halinden çıkmaya başlaması diziye hareket kazandırmıştı.

Bir izleyicinin şu mesajı dikkat çekti: “Oya, harikaydın. Lütfen şu Serhan’ı da kabul etme. Hala sana inanmıyor. Senaristlerden ricam gözüne gözüne sokup öğrensin”

İzleyiciler en çok da dizide kimin öleceğine odaklanmış durumda. Ancak şu ana kadar net bir ipucu verilmiş değil.

Diziyi Merve karakterini canlandıran Aslıhan Gürbüz için izlemekte olduğunu söyleyen izleyici yorumlarına rastlamaktayız.

Senaryonun son bölümlerde hareketlenmesi izleyicinin de ilgisini yukarı çekti.

Oya’nın Merve’nin evini alacağı ve bundan sonra büyük bir savaş çıkacağı öngörüsünde bulunan bir izleyici, Merve ile Pelin arasında da büyük savaş başlayacağını düşünüyor.

Bir başka izleyici ise senarist Meriç Acemi’ye şöyle yüklendi: “Senarist inşallah düşen sensindir. Dizi boyunca o kadar saçmalıklar yaptın ki bu saçmalığı da yapsan kimse şaşırmaz.”

İşte 30. bölüm 1. fragmanı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Cinayete adım adım… Ufak Tefek Cinayetlerde son düzlük başlıyor. Şüphelileri görmeye, cinayetler ilgili büyük bilgiler alıp, sonuca varılmaya başlandı. Kemal hızla çözüme gidiyor. Önüne beklemediği engeller çıksa da, durmaya niyeti yok. Ölmeyenler kimler, görmeye başladık.

Diğer yanda Oya – Merve kapışması sürpriz bir sonuca çıkıyor.

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin senaristi, inşallah düşen sensindir! 7

UFAK TEFEK CİNAYETLER DİZİSİ TÜM BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Serhan’sa araştırmaya karar veriyor. İpin ucundan tutarak, sonuca ulaşmaya, bu kadınların ne sakladığını, bu noktaya nasıl gelindiğini bulmaya kararlı.

Arzu için hesap vakti geldi çattı. Burcu ve Arzu hesaplarını görmek zorundalar artık. Peki bu kapışmada kim ayakta kalacak?