Ana sayfa Dizi Haberleri Ufak Tefek Cinayetler iyice klasik Türk filmine bağladı!

Ufak Tefek Cinayetler iyice klasik Türk filmine bağladı!

tarafından ker_def

Ufak Tefek Cinayetler iyice klasik Türk filmine bağladı! 7

Sarmaşık’ın gülü Burcu…

Sarmaşık’a Merve’nin pilates hocası olarak adımını atan ve burada gördüğü hayattan çok etkilenip kafayı aralarındaki en zayıf kadın olan Arzu’nun kocasına takan Burcu, istediğini dizinin ta en başında aldı.

Mehmet’le Arzu’nun boşanmasını sağlayan Burcu, sonrasında Mehmet’le evlenmek için kırk takla atsa da geçen bölüme kadar bir icraat yoktu.

Söylediği hamilelik yalanıyla Mehmet’i kandıran ve duygu sömürüsü yapan Burcu nihayet nikah masasına oturdu; fakat işini sağlama almak için az daha Oya’yı kurban ediyordu.

Oya’yı buzluğa kapatan Burcu, tüm suçu Arzu’nun üzerine atarken, ilk sahne videosunda da çok daha tehlikeli bir planla kendini merdivenden attı.

Bebeği düşürdüğü yalanıyla Mehmet’i Arzu’dan iyice uzaklaştırmayı planlayan Burcu bir taşla iki kuş vurup, bu yalandan da kurtulacaktı.

İzleyenler ise bu sahneden pek memnun olmadı.

“Dizi iyice klasik Türk filmine bağladı!”, “Klişeler silsilesi oldu!”, “Ağlar şimdi Arzu bebeğimi öldürdü diye!”, “Artık ezberledik Türk dizi senaryolarını!”, “Burcu bebek öldü numarası yapar. Mehmet Arzuya yüz çevirir falan filan derken. Güzelim dizi klasik dizilere dönüyor!” gibi yorumlar yapan izleyenler dizinin bu halinden pek de memnun değil.

Olayların tahmin edildiği gibi ilerleyip ilerlemeyeceğini Salı akşamı ekranlara gelecek yeni bölümde hep birlikte göreceğiz…

İşte 21. bölüm ilk sahne:

(Haberin devamı için sonraki sayfa linkine tıklayınız…)