Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz’de Öykü Gürman adeta döktürüyor! İşte Asiye’nin o zor anları…

Sen Anlat Karadeniz’de Öykü Gürman adeta döktürüyor! İşte Asiye’nin o zor anları…

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Atv’nin her bölümüyle olay olan dizisi Sen Anlat Karadeniz’deki tek aşk Nefes ve Tahir değil.

Aynı zamanda Mustafa ve Asiye’nin aşkları da dizinin en çok konuşulan konularından. Nefes’in yanında ona Tahir’den sonra en büyük desteği veren bir kişi Asiye. Bir kadın olarak herkese, hatta çok sevdiği eşine bile zaman zaman karşı duran Asiye, Nefes’i ve oğlu Yiğit’i öylesine sahipleniyor ki ekran başındakiler için Asiye, Karadeniz’in hırçın ikliminin bu güçlü kadınına büyük saygı duyuyor.

Aynı zamanda eşi Mustafa’ya da aşık bir kadın Asiye. Mustafa’nın yaptığı yanlışları ona gösteren ve doğruyu bulması için gerekirse tavrını da koyan Asiye’nin dün yayınlanan yeni bölümde Mustafa ile yaptığı konuşma da diziye damgasını vuran sahnelerden birisiydi. İzleyenlerin de sosyal medyada yorum yağdırdığı bu sahnede Öykü Gürman adeta oyunculuğunu konuşturdu. Gürman’ın son dönemde dizinin öne çıkan karakterleri arasından sıyrılmasını sağlayan sahnelerden birisiydi bu da.

Sevdasını öyle yalın ve öyle içten anlattı ki, izleyenlerin de gözleri doldu. “Eşler birbirinin örtüsüdür” diyen Asiye, her şeye rağmen Yiğit’i Vedat’a vermesini affedemediği Mustafa’nın bu büyük hatasını saklamayacağını söylerken Mustafa da yaptığı hatanın farkındaydı. Karısı kendisini ele verecek dahi olsa onu ne kadar çok sevdiğini “Sen ağlama kurban olurum” sözleriyle onu teselli etmeye çalışıyordu.

İşte o izleyenlerin içini titreten sahne: