Ana sayfa Dizi Haberleri Ufak Tefek Cinayetler yeni sezon ilk bölümde büyük bir mantık hatası mı yapıldı? Herkes şaşkın!

Ufak Tefek Cinayetler yeni sezon ilk bölümde büyük bir mantık hatası mı yapıldı? Herkes şaşkın!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Ufak Tefek Cinayetler dizisi nihayet sezona başladı. İlk bölümü yayınlanan dizide Oya’nın bebeği sosyal medyanın diline düştü!

Sezonun en merak edilen dizileri arasında yer alan Ufak Tefek Cinayetler, yeni sezonuyla izleyiciyi şaşırttı.

Dizide olayların birbirine girdiğini düşünen izleyiciler, içinden çıkamadı.

Oya’nın mahkemede ‘Ben yaptım, ben öldürdüm’ sözlerinden sonra hapiste olmaması, bebeğini doğurmuş ve sarmaşığa dönmüş olmasına kimse anlam veremedi!

Flashback’lerle sorgu sırasında parti görüntüleri ekrana getirildi.

Edip’in nasıl o pencereden düştüğü, birisinin itip itmediği anlaşılamadı. Sorgu sırasında herkes aynısını anlattı ama komiser inanmadı ve hazırlanılarak anlatılmış olduğuna inandı.

Bu arada Merve’nin 3 ay yurt dışına gittiği ve Mila’yı göstermeyerek Serhan’ı tehdit ettiği ve boşanamadıkları anlaşıldı.

Merve, Oya’nın Sarmaşık’a geldiğini öğrenince soluğu evinde aldı ve acı gerçeği öğrendi. Serhan ve oya’nın bir bebekleri olmuştu.

Ufak Tefek Cinayetler yeni sezon ilk bölümde büyük bir mantık hatası mı yapıldı? Herkes şaşkın! 7

Oya’nın doğum yaptığı günlere dönüldü ve bebeğin erken doğduğu anlaşıldı. Oya, hastanede bebeğine yoğun bakım odasının camından bakarken onun çok küçük doğduğunu söyledi ama ekran başındaki izleyicileri güldüren bir durum söz konusuydu.

Bebeğin bir kaç aylık olduğu o kadar belliydi ki izleyiciler durumla dalga geçtiler. “Oya’nın bebeği prematüre ama tosun gibi! Kaç aylık doğdu bu bebek?” şeklinde yorumlar yapan izleyicinin kafası bir konuda daha karıştı.

Oya o partide yaklaşık 2 aylık hamileyse, aradan 3 ay geçmişse, bebek 5 aylık olabilir ancak. 5 Aylık doğan bir bebeğin yaşaması da pek mümkün değil! Bu durumda bir mantık hatası yapıldığı konusunda izleyiciler hem fikir oldu.

Dizide prematüre bir bebeğin gösterilemeyeceği, yoğun bakım odasında çekim yapılamayacağını, bunun bebeğin sağlığı nedeniyle tehlikeli olduğu anlaşılabiliyor ancak bebek o kadar büyük ve kilolu görünüyor ki izleyici doğal olarak eleştiriyor.

Başka bir yol bulunabilir miydi diye düşünmüyor değil insan!

Bebeğin kaç aylık olduğu konusu ise bir mantık hatası gibi duruyor ama belki onun da bir açıklaması vardır ve daha sonra onu da öğreneceğiz!

Ancak ekrana yansıyan durum tabi ki izleyicilerin eleştirilerine ve esprili yorumlarına neden oldu.

İşte diziye gelen yorumlardan bazıları: