Ana sayfa Dizi Haberleri Ufak Tefek Cinayetler’de Arzu öldü, gözler Burcu’ya çevrildi! Emre’yi kim vurdu?

Ufak Tefek Cinayetler’de Arzu öldü, gözler Burcu’ya çevrildi! Emre’yi kim vurdu?

tarafından ker_def
Televizyongazetesi-Analiz
Star TV’de ekrana gelen Ufak Tefek Cinayetler dizisinin yeni bölümü 6 Kasım Salı akşamı yayınlanacak. Arzu’nun korkunç bir kazaya kurban gitmesinden sonra Sarmaşık’ta olaylar birbirine karışacak!

Başrollerinde Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Osman Sonant, Bade İşçil ve Mert Fırat’ın oynadıkları diziden Tülin Özen’in ayrılıp ayrılmadığı merak konusuydu. Yeni bölüm tanıtımında kazada öldüğü anlaşıldı. Cenazeye Merve’nin gelemediği ve çelenk gönderdiği görülürken, herkes suçlunun peşine düşüyor.

Burcu baş şüpheli konumunda. Emre de ondan şüpheleniyor. Oya, Pelin’e gidip Burcu’nun Mehmet’i kendisiyle ilgili dolduruşa getireceğini söylüyor.

Ufak Tefek Cinayetler'de Arzu öldü, gözler Burcu'ya çevrildi! Emre'yi kim vurdu? 7

Kerim, Merve’nin gelmemesiyle iyice geriliyor. Serhan, Oya’dan uzak durmasını söylüyor. Mehmet ise karısının ölümüyle büyük şokta. Burcu’nun ona gösterdiği yapmacık yakınlık dikkat çekerken, Mehmet, dolaptaki silahını çıkarıyor.

Tanıtımda Emre’nin Pelin ile yakınlaştığı görülürken, son karede Emre’nin vurulduğu görülüyor. Mehmet, Emre’yi mi vurdu?

Yeni bölümde işler o kadar karışacak ki içinden çıkılması zor, tıpkı sarmaşık gibi birbirine girecek anlaşılan!

İşte 40. bölüm tanıtımı:

YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Arzu’nun katili kim?

Arzu öldü, Sarmaşık yasta. Ama bunun basit bir kaza değil de cinayet olduğu kısa sürede anlaşılıyor. Şimdi akıllarda tek bir soru var: Arzu’nun katili kim? Oya mı, Pelin mi, Burcu mu yoksa Taylan mı? Her birinin Arzu’yu öldürmek için iyi bir nedeni vardı. Arzu’nun ölümünden sonra kadınlar arasında şaşırtıcı bir ittifak kuruluyor. Oya, sonunda Kerim’le ilgili gerçeği öğreniyor. Pelin ve Emre arasında ise işler beklenmedik bir noktaya varıyor.