Ana sayfa Dizi Haberleri Ufak Tefek Cinayetler’de Aslıhan Gürbüz’ün kilolarına takanlara kapak olsun!

Ufak Tefek Cinayetler’de Aslıhan Gürbüz’ün kilolarına takanlara kapak olsun!

tarafından zk zk
Salı akşamları Star TV’de yayınlanan Ufak Tefek Cinayetler’deki Merve rolüyle gündemde olan Aslıhan Gürbüz, kilolarını eleştirenlere güzel bir yanıt veriyor son günlerde.

Başarılı oyuncu, performansıyla büyük alkışı hakederken, hakkında oyunculuğu dışında gereksiz bir tartışma da yaşanıyor.

Mesut Yar, konuyu ele aldı ve bakın Aslıhan Gürbüz’ün yer aldığı reklam kampanyasıyla nasıl bir yanıt verdiğini Posta’daki köşesinde yazdı:

Ufak Tefek Cinayetler'de Aslıhan Gürbüz'ün kilolarına takanlara kapak olsun! 8

“Alışılmış olanı değiştirebilir mi?

“Ufak Tefek Cinayetler” (Star TV) dizisinin bu haftaki bölümünde Merve, “Rakamlara takılmayın çünkü güzelliğimiz rakamların ötesinde” dedi.

Sanırım rakamların dizinin her ayrıntısına dağıldığını gözden kaçırmamışsınızdır…

Fiziksel özellikleri konusunda sık sık eleştirilere maruz kalan ve bir kozmetik firmasının başlattığı #RakamlarınÖtesinde kampanyasına destek veren Aslıhan Gürbüz, “Güzelliğin hiçbir kalıpsal zorunluluğuna inanmıyorum.

Ufak Tefek Cinayetler'de Aslıhan Gürbüz'ün kilolarına takanlara kapak olsun! 9

Ölçüler, kalıplar, üzerimize biçilen ama oturmayan rakamlar, hepsinden kurtulmamız gerekiyor. Olduğumuz gibi, elimizdekilerle mutlu olmayı bilmemiz gerekiyor. Yıllardır 38-40 bazen ise 42 bedenle oyunculuğu icra ediyorum.

Fazla kilolarımı saymak yerine, hayatım boyunca canlandırdığım karakterleri sayıyorum ve böyle mutlu olmayı becerebiliyorum” diye de bir açıklama yaptı…

Acaba bu açıktan mesaj kafa rollerin ille de kusursuz(!) fizikteki arkadaşlardan seçilmesinin önüne bir takoz koyabilir mi? Valla fena da olmaz. Gövdeyi değil yeteneği izleriz, ne dersiniz?”