Ana sayfa Dizi Haberleri Ufak Tefek Cinayetler’de Elif’in kim olduğu, Oya ile derdi sonunda anlaşıldı!

Ufak Tefek Cinayetler’de Elif’in kim olduğu, Oya ile derdi sonunda anlaşıldı!

tarafından zk zk

blank

Merve’nin gelmesiyle eline fırsat geçtiğini ve Oya ile yarışında onu alt etmenin bir yolunu bulduğunu düşünen Elif’in planları suya düştü.

Yeni bölüm tanıtımında Oya, Elif ile ilgili her şeyi farkedip onu, kendisine iğne yapıp zehirlediğinin belgesi sayesinde doktorluk mesleğinden men ettirmeye kadar götürebileceğini söyleyince Elif’in hesapları suya düşüyor.

Sosyal medyada diziyi izleyenler, geçtiğimiz bölümde Elif’in Merve ile neden işbirliği yaptığını bir türlü anlayamamıştı. Bu konu, 27. bölüm ile çözülmüş oldu.

Üstelik Oya’ya sosyal medya üzerinden çamur atarak onu karalayan, bölüm başkanlığı teklifinden vazgeçilmesine neden olan Elif, yaptığı hilelerle bu önemli göreve getirilmeyi başardı.

UFAK TEFEK CİNAYETLER TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

Oya, görüşme için gittiğinde Elif’i de orada görünce ve onun seçildiğini anlayınca şüphelenmeye başladı durumdan. Asistanı İlhan’ın araştırmaları sonucunda sosyal medyada hakkındaki iddiaları yayan kişinin Elif olduğunu öğrendi.

Yeni bölümde Elif’in peşine düşen Oya, her şeyi Merve’nin planladığını anlayınca olay başka bir şekle dönüşmeye başlayacak.

Bakalım Elif, bu yenilgiden sonra Oya’ya başka bir tuzak daha kurmaya çalışacak mı? Sezin Akbaşoğulları, dizide konuk oyuncu olarak veda mı edecek yoksa oyuna dahil mi olacak? Hep birlikte izleyip göreceğiz…

İşte 28. bölümden çarpıcı bir sahne: