Ana sayfa Dizi Haberleri Ufak Tefek Cinayetler’de izleyiciler dedektif gibi cinayeti çözdü!

Ufak Tefek Cinayetler’de izleyiciler dedektif gibi cinayeti çözdü!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Salı akşamları Star TV’de yayınlanan Ufak Tefek Cinayetler dizisinde herkes kimin ölmüş olabileceği ile ilgili tahminlerini sosyal medyada dile getiriyorlar.

Dizinin başından beri ilgiyle takip edenler, kurbanın üzerindeki ojeli tırnaktan, soruşturmaya konu olan kişilerin hayatlarından, müfettişin ve tanıkların konuşmalarından, düşen kişinin giydiği kıyafetten pek çok ince ayrıntıyı bir araya getirerek sezon sonu gelmeden tahmin yürütüp gerçeği bulmaya çalışıyorlar.

Bir süredir adıyla müsemma dizideki cinayet kelimesinin hakkını verecek bir suç henüz işlenmedi Ufak Tefek Cinayetler’de.

Ancak cinayete giden konular tek tek açılıyor. Bu durumda da pek çok karakter katil olma ya da kurban olma özelliği taşımaya devam ediyor.

Ufak Tefek Cinayetler'de izleyiciler dedektif gibi cinayeti çözdü! 9

Ancak son dönemde dizideki şaşırtmacalar devam etse de 3 isim üzerinde sosyal medyada bir uzlaşı sağlanmıştı. Merve-Oya-Serhan üçgeni içinde tahminler yapılıyordu.

Merve, Oya ve Serhan’ın ilişkisini öğrenip onu camdan itti. Merve, Oya’yı itmek isterken Serhan engel olmaya çalıştı ve istemeden o kurban oldu gibi ihtimaller uzun süredir sosyal medyada dillendiriliyor.

Fakat izleyenlerin takıldığı bir ayrıntı, bu kez başka bir kişinin kurban olabileceği tahminlerine neden oldu. Düşen kişinin siyah giyinmiş olduğu dikkat çekiyor.

Olay anında yukarı çıkan kişilerden Pelin ve Serhan’ın siyah giymesi nedeniyle bu iki ismin kurban olabileceği üzerinde çok durulmuştu.

Ufak Tefek Cinayetler'de izleyiciler dedektif gibi cinayeti çözdü! 10

Geçtiğimiz bölüm diziye yeni katılan bir karakter ise. tüm bu tahminleri çürüttü adeta!

Oya’nın fakülteden arkadaşı olduğu söylenen ve Merve’nin Oya’ya kurduğu tuzağa ortak olan doktor Elif, şimdi izleyicinin gözde kurbanı haline geldi adeta!

UFAK TEFEK CİNAYETLER TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

Sezin Akbaşoğulları’nın oynadığı Elif’in maskülen giyim tarzını örnek gösteren izleyiciler, genelde siyah takım giymesi nedeniyle de kurbanın Elif olabileceği kanısındalar.

Ufak Tefek Cinayetler'de izleyiciler dedektif gibi cinayeti çözdü! 11

Konuyla ilgili bir izleyicinin tahmini genel bakışı da özetledi adeta. Bakın izleyici senarist gibi nasıl yazıyor o sahneyi:

“Arkadaşlar ben söylüyorum maktul doktor, katil de Oya, sebep Merve. Merve Oya’yı delirtti Oya bunu fark eder ve Merve’yle kavga etmeye başlar o sırada diziye yeni giren doktor Oya’yı ilaçla delirten (yani çocuğun olucak diye kandırıp ilaç yapan doktor) da orada ve Oya doktoru ittiriyor ve doktor camdan aşağıya düşüyor, bunu Serhan ve Pelin görüyor . Oya olayları anlatmaya çalışsa da kanıtlayamıyor Serhan Oya’dan hoşlandığı için delilleri yok ediyor ya da Merve Oya’nın sarmaşığı terk etmesi karşılığında o delilleri yok eder. Nereden maktül doktor derseniz, çünkü tek o tarzda düz kalem etek giyen ve ceket giyen yani biraz erkeksi modern giyinen kişi doktor o dizide. Ve maktul ana karakterlerden biri değil bence çünkü polis memuru tüm ana karakterler katil olabilir diyor ve fotoğrafları var katil olabilecek kişilerin yani maktul ana karakterlerden biri değil !”

Tabii bu sadece bir tahmin. Katilin ve kurbanın kim olduğunu sadece senaristler biliyor. Bakalım izleyenler cinayeti çözebilmiş mi, bu tahminlerinde ne kadar haklı…